Els cristians de Selva celebren amb devoció la Setmana Santa a la parròquia de Sant Llorenç

Els cristians de Selva han celebrat amb molta devoció les celebracions de la Passió, Mort i Ressurrecció del Senyor a l’església parroquial de Sant Llorenç. Un grup de voluntaris varen engalanar el Casa Santa amb domassos vermells, cossiols, flors i espelmes i la varen deixar molt bella i a punt per a les celebracions de les passades festes. Els fidels també varen col.laborar el Dijous Sant fent d’apòstols en el lavatori dels peus, i portant després el pal.li en la processó en la qual el celebrant va fer la reserva del Santíssim per al divendres Sant. També participaren de la pregària de l’Hora Santa. La meditació d’aquesta nit en què varen acompanyar el Senyor en la seva Passió es centrà en l’amor incondicional de Déu cap als homes i dones i en l’entrega de Jesucrist per a rescatar-nos amb la seva mort de totes les vegades que hem pecat i hem fet un mal ús de la nostra llibertat, faltant al manament de l’Amor.
L’endemà, el Divendres Sant, es tornaren a reunir a la parròquia per celebrar la Passió i Mort del Senyor. Posterioment es dugué a terme el davallament i l’enterrament de Jesucrist. I després de viure la Vigília Pasqual en comunió amb els altres membres de la UP de la Mare de Déu en una celebració conjunta a l’església de Santa Maria la Major d’Inca, es tornaren a trobar l’endemà a l’església parroquial per celebrar la Pasqua. Un grup de dones portaren la imatge de la Mare de Déu i un altre d’homes, la de Jesucrist per escenificar l’Encontre de la mare amb el seu fill ressuscitat. Tot seguit es celebrà l’ofici solemne del dia de Pasqua. I el Dilluns de Pasqua els veïnats de Selva pujaren a en romeria a l’ermita de Crist Rei per celebrar el tradicional pancaritat. Vos resumim en fotografies el que ha estat la celebració de la Setmana Santa i la Pasqua a la parròquia de Selva.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: