Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL II DIUMENGE DEL TEMPS ORDINARI

13-14 de gener 2018

PER TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

Screenshot_20180107-094845.png

 

  • GRUP DE JESÚS I DE SANTA MAGDALENA. Dijous, 18 de gener, a les 20:30 H. al santuari de Santa Magdalena. Aquesta trobada serà acompanyada per L’Exm. i Rvd. Sr. Bisbe  D. Sebastià Taltavull i Anglada.

 

 

  • CATEQUESI DE FAMILIA DE PRIMER  ANY. Diumenge 21 de gener  a les 17:00 a la parròquia de Crist Rei.

 

PARRÒQUIES D’INCA

 

 

  • FESTA DE SANT SEBASTIÀ. Dissabte  20 de gener, a les 19:30, celebració de l’Eucaristia a Sant Domingo (per tant, no hi haurà missa a Santa Maria la Major el capvespre). I després de la missa, al carrer de Sant Sebastià, pregó a càrrec del Sr. Batle Don Virgilio Moreno i pregària del rosari .

 

 

PARRÒQUIA DE MANCOR

 

  • PARRÒQUIA DE MANCOR. Pel proper diumenge 28 de gener, s’està organitzant un dinar benèfic als locals socials. Reservau-vos la data.

 

PARRÒQUIA DE LLOSETA.

 

  • PARRÒQUIA DE LLOSETA. Caldria trobar  un grup de voluntaris per  el proper diumenge dia 21   després de la missa de les 19:30, per poder entre tots  llevar les neules de Nadal.  Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

PARRÒQUIA SANTA MARIA LA MAJOR.

 

  • El passat Nadal duguérem a terme la iniciativa  “JUNTS FEIM EL BETLEM”  a proposta  del Consell Parroquial de Santa Maria la Major . La iniciativa va ser tot un èxit, de manera individual, en família o en diferents grups parroquials  es varen esgotar ben aviat totes les figures  adquirides per l’ampliació del Betlem. Es per això que per celebrar aquesta iniciativa, hem confeccionat uns “diplomes” de reconeixement per totes les persones o grups parroquials que hi participaren, on es fa constar el nom o noms dels participants , i una fotografia de la figura o figuretes apadrinades.

Es la manera que hem trobat de poder donar-vos les gràcies.

Podeu passar per secretaria (en horari d’oficina) i recollir el vostre diploma.

Gràcies a aquesta iniciativa, construïda entre tots , podem disfrutar d’un bell betlem, que sempre és una gran catequesi.

Moltes gràcies.