Avisos parroquials

INFORMACIONS DEL 14-15 DE MAIG 2022 

 V DIUMENGE DE PASQUA 

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL 

CATEQUESI DE BAPTISME El proper dimecres dia 18 de maig a les 20:30 a l’església de Santa Maria la  Major d’Inca. Catequesi/Preparació de Baptisme, pels pares que pròximament han de batejar el seu  fill/a i pels qui seran els seus padrins de baptisme.  

FESTA DE SANTA RITA. El proper diumenge dia 22 de maig , festivitat de Sant Rita, festa que  tradicionalment celebràvem a la capella del convent de les Germanes de la Caritat, enguany la  celebrarem a la parròquia de Sant Domingo a les 18:30 amb benedicció de les roses.  ( quedau convidats a portar les vostres roses per beneir i compartir). 

THE FARMER FIGHT. El passat dissabte va tenir lloc la presentació de “THE FARMER FIGHT”, un joc de  cartes creació d’en Pepmi Garau, especialment indicat per els nins i nines de catequesi i les seves  famílies.  

Ja podeu adquirir el vostre joc de cartes , als llocs habituals, parròquies, secretaria… De ben segur serà un bon regal per la PRIMERA COMUNIÓ.  

L’import del joc és de 10 euros que s’entregaran a CARITAS-INCA i aniran destinats a les famílies més  necessitades.  

SOPAR SOLIDARI A benefici del Col·legi Toni Real Vicens, (Trujillo-PERU) . Serà dia 20 de maig a les 21:00  hores al restaurant: Can Amer de LLoseta . L’aportació solidaria és de 30 Euros .Informació i reserves:  info@misolfranciscanas.org 

PARRÒQUIA DE SANTA MARIA LA MAJOR 

PARRÒQUIA DE SANTA MARIA LA MAJOR. MES DE MARIA. El mes de maig a la parròquia de Santa Maria  la Major, abans de cada missa, celebrarem el mes de Maria. 

PARRÒQUIA DE LLOSETA. 

PARRÒQUIA DE LLOSETA. MES DE MARIA. El mes de maig a la parròquia de Lloseta, abans de cada missa, celebrarem el mes de Maria.  

AVIS del CDA CÀRITAS-LLOSETA. Es necessiten voluntaris per el CDA de Lloseta, concretament per els  dos primers dilluns de cada mes. 

L’horari seria: el primer dilluns , els matins de 9:30 a 12:00 h. 

I el segon dilluns de mes els capvespre de 16:30 a 19:00h. ( s’ha posat aquest horari per poder facilitar  que gent jove pugui participar d’aquest voluntariat). 

Per més informació podeu contactar amb : Puri López al telèfon 660982127 

PARRÒQUIA DE CAIMARI 

PARRÒQUIA DE CAIMARI. RES DEL ROSARI I MISSA (CANVI DE DIA) a partir de la propera setmana ens  trobarem els DIMECRES per el res del Rosari a les 18:00 i després la missa a les 18:30 , a l’oratori de la  rectoria de Caimari.