Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL DIUMENGE XXIX DEL TEMPS ORDINARI

 20-21 D’OCTUBRE 2018

 

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

 

  • PARRÒQUIA DE SANTA MARIA LA MAJOR. Divendres 26 d’octubre a les 20:15  CONCERT DE CANT GREGORIÀ, a càrrec de l’Schola Gregoriana de Mallorca.
  • PARRÒQUIA DE SANTA MARIA LA MAJOR. Dissabte 27 d’octubre a les 20:15 CONCERT D’ORGUE, a càrrec de Tiana Siquier.
  • PARRÒQUIA DE SANTA MARIA LA MAJOR. Diumenge, 28 d’octubre a les 19:00 h. CONCERT DE CLOENDA DE LA FIRA DE LA MÚSICA, a càrrec del Grup de Cambra de la Fundació de l’Orquestra Simfònica de les ILLES BALEARS.
  • REINAUGURACIÓ DEL MENJADOR SOCIAL “SOR ISABEL BONNIN”. Càritas Diocesana de Mallorca i la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, vos conviden, en nom del Bisbe Mons. Sebastià Taltavull, a la reinauguració del MENJADOR SOCIAL “SOR ISABEL BONNÍN”, que tindrà lloc el proper diumenge dia 28 d’octubre a les 17:00 h. al C/.Son Odre, 3 d’Inca.
  • REUNIÓ RESPONSABLES D’ECONOMIA . L’administració Diocesana de Mallorca, convoca a tots els responsables de la gestió econòmica de cada parròquia per dimecres dia 24 d’octubre a les 20:30 h. al Centre Parroquial de Santa Maria la Major d’Inca.
  • LECTIO DIVINA. El proper dimarts a les 19:30,   comença un grup de Lectio Divina al centre parroquial de Santa Maria la Major d’Inca. Hi estam tots convidats.

 

 • DINAR “PAELLA”  BENÈFICA A FAVOR  DE LES OBRES DE LES PARRÒQUIES D’INCA.

 

Avançar-vos que el proper 18 de novembre es migdia, a les instal·lacions  del col.legi Miquel Duran i Saurina d’Inca, tendrem una oportunitat més per fer comunitat i compartir junts les despeses de les obres de les parròquies d’Inca.

Podeu adquirir els tickets pel dinar ( donatiu únic de 10 euros),  arròs-paella, postres i beguda), tant a Ca’n Joan Blancos del carrer Jaume Armengol com del carrer Sirena, a la Ferreteria Bonet,   a la secretaria de la rectoria de Santa Maria la Major i a les sagristies. Reservau-vos la data a la vostra agenda. Gràcies per la vostra generositat.

PER LA PARRÒQUIA DE MANCOR I TAMBÉ PER LES DEMÉS PARRÒQUIES DE LA UP.

Actes cloenda de la  commemoració dels 175 anys de la inauguració de l’actual temple de Sant Joan Baptista de Mancor de la Vall.

 • Dissabte dia 27 d’octubre a les 18:30  h. CONCERT ANTICS BLAUETS de LLUC
 • Diumenge dia 28 d’octubre a les 12:00 h.  Missa d’acció de gràcies presidida per Mons. Sebastià Taltavull i Anglada, Bisbe de Mallorca, per tancar la commemoració dels 175 anys del temple parroquial.