Avisos parroquials

INFORMACIONS DEL DIUMENGE XIII DEL TEMPS ORDINARI 4-5 DE JULIOL DE 2020 

PER A TOTES LES PARRÒQUIES DE LA UNITAT PASTORAL 

HORARI D’ESTIU. CANVI D’HORARI DE LES MISSES. Algunes parròquies canvien l’horari o freqüència de les seves celebracions.

EN COLOR VERMELL ELS CANVIS.

Pel bé de tots hem de seguir amb les indicacions d’higiene i seguretat establertes. Facem el possible per lloar Déu i sentir la proximitat de la comunitat, sempre amb la màxima prudència i seny.

PARRÒQUIA DE SELVA/CAIMARI 

MISSA AL CEMENTIRI (PRIMERA SETMANA DE JULIOL) . Serà el proper diumenge dia 5 al cementiri de Selva a les 19:30 ( RECORDAR : Dissabte dia 4 , SI hi haurà missa a Selva i a Caimari ) 

NOU GRUP DE DIFUSIÓ. AVISOS PARROQUIALS. 

La propera setmana la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, deixarà d’enviar els avisos parroquials vía e-mail . 

L’estat de pandèmia que vivim aquests dies ens ha obert les portes a la utilització de molts de mitjans tecnològics i aplicacions que tenim al nostre abast per tal de poder seguir en contacte amb les persones que ens envolten. 

Ara que ja s’ha començat amb l’obertura dels temples i seguint amb la normativa de la no distribució de fulls dominicals ni fulls de cants en paper… Hem pensat aprofitar les noves tecnologies perquè tots poguem tenir aquests materials a mà i al mòbil, instrument que sempre solem portar al damunt. 

És per això que hem creat un GRUP DE DIFUSIÓ a través de WhatsApp, el qual serà molt més àgil i ràpid que els e-mails i més privat que els grups tradicionals de WhatsApp. D’aquesta manera, seguireu estant ben informats , rebreu tots els anuncis i avisos parroquials, que fins ara vos enviàvem per e-mail i a més tendreu a mà els fulls dominicals i cants litúrgics que antes trobàveu en paper a les vostres parròquies. 

Fins el diumenge dia 14 de juny , utilitzarem les dues opcions per fer-vos arribar els avisos. Així, donam temps a tots aquells que no heu estat inclosos de manera automàtica al grup de DIFUSIÓ, a sol·licitar via WhatsApp o via e-mail la vostra inclusió, si pensau que coneixeu algú que hi pugui estar interessat digueu-li que ens avisi . 

Teniu dues maneres: 

Enviau un WhatsApp privat. Al telèfon de secretaria: 671643548, administrador dels grups de WhatsApp/difusió. 

O enviau un l’e-mail: oficinespastoralinca@gmail.com on fins ara heu rebut tots els avisos. 

(Recordau: per poder ser inclosos al grup de difusió és imprescindible que tengueu aquest núm. de telèfon memoritzat als contactes del vostre mòbil.) 

Esperam que sigui una iniciativa que ens ajudi més a tots a sentir-nos