Avisos parroquials

INFORMACIONS DEL III DIUMENGE DEL TEMPS ORDINARI 18-19 de GENER 2020 

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL 

PARRÒQUIA DE SANT DOMINGO. FESTA DE SANT SEBASTIÀ. Dilluns dia 20 de gener celebració de la festivitat de Sant Sebastià a la Parròquia de Sant Domingo d’Inca. 

A les 19:30 Missa solemne en honor al Sant, amb el ball de l’Oferta a càrrec de la Revetla d’Inca. A les 20:15 Res del Rosari acompanyat de guitarres i el Pregó de Sant Sebastià. A les 21:00 Torrada i ballada popular al carrer de Sant Sebastià. 

Recordar que en motiu de la celebració d’aquesta festivitat aquest dilluns no hi haurà missa a Santa Maria la Major ni C.P. a Crist Rei. 

VIATGE TERRA SANTA. El proper dimecres dia 22 de gener a les 20:00 hores ,a la rectoria de Santa Maria la Major d’Inca, convocam al grup de pelegrins del viatge a Terra Santa a una reunió informativa, per tal de parlar, preparar i aclarir dubtes del viatge. Els que tenguin pendent d’entregar algun tipus de documentació ho podran fer aquest mateix dia. 

BALEARES VIDA. Divendres dia 24 de gener a les 20:00 al saló d’actes del col.legi de la Puresa d’Inca, TESTIMONI de María del Himalaya, DE ENFERMERA ABORTISTA A CONVERSA EN EL HIMALAYA. 

PARRÒQUIA DE CAIMARI. Dissabte dia 25 de gener, jornada de pregaria i oració a càrrec de la Sra. Maria Gener. A la Rectoria de Caimari, obert a tothom . Horari: a partir de les 11 de matí. Possibilitat de participar només l’horabaixa a partir de les 15:00 hores fins les 18:00 h. 

CATEQUESI DE FAMÍLIA. El proper diumenge, 26 de gener trobada de catequesi de família de PRIMER any, serà a les 17:00h. a la parròquia de Crist Rei. 

ENTREGA DEL CREDO ALS NINS I NINES DE PRIMER ANY DE CATEQUESI. El proper cap de setmana, a les celebracions de la nostra unitat de pastoral, s’entregarà EL CREDO als nins i nines de PRIMER any de catequesi. (IMPORTANT: tots els nins hauran d’anar a la parròquia on fan la catequesi, allà es trobaran amb les seves catequistes). 

CATEQUESIS PER JOVES I ADULTS. 

A partir de dilluns dia 3 de febrer , comencen a la sala parroquial de CRIST REI D’INCA, unes catequesis per joves i adults, organitzades per les comunitats neocatecumenals. 

Es una oportunitat per aprofundir i créixer en la fe. Seran tots els dilluns i dijous a les 20:30h. 

ALMOINA COMUNITARIA DE L’ADVENT. L’import recollit és de 1035 euros , que seran entregats als Cristians de Terra Santa. Moltes gràcies. 

VIDA CREIXENT A MALLORCA . FESTA DE LA CANDELERA. El proper diumenge dia 2 ,celebrarem la Festa de la Candelera, al Port de Sóller. El programa serà el següent: Arribada a les 12:00 h. a la parròquia del Port de Sóller , processó de Ses Candeles, seguidament celebració de l’Eucaristia. Acabarem la festa amb un dinar de germanor. Per més informació trobareu còpies del programa ( més detallat) a les tauletes de Santa Maria la Major, Sant Domingo i Crist Rei d’Inca o cridant al telèfon 655088092 . Teniu temps per apuntar-vos fins dia 25 d’aquest mes. 

PARRÒQUIA DE LLOSETA

HORARIS DE MISSA A LLOSETA (DIES FEINERS) A partir de la propera setmana, la missa dels dilluns de les 19:30 h. passarà al dimecres. El calendari quedarà així: DIMARTS,DIMECRES I DIVENDRES. Missa a les 19:30h. ( A LES 20:00 SI HI HA FUNERAL) DILLUNS I DIJOUS. C.P. A LES 19:30H. ( A LES 20:00 SI HI HA FUNERAL) 

PARRÒQUIES DE MANCOR I CAIMARI. 

HORARIS DE MISSA O C.P. A LES PARRÒQUIES DE MANCOR (SANTA LLUCIA) I CAIMARI. ( DIES FEINERS) A partir del dimecres 29 aquestes parròquies alternaran entre elles, la celebració de Missa o C.P. , és a dir tendran celebració de la Eucaristia cada 15 dies.