Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL VI DIUMENGE DEL TEMPS ORDINARI

16-17  FEBRER 2019

PER  A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

  • GRUP DE JESÚS I DE SANTA MAGDALENA.  Dijous, 21 de Febrer, a les 20:30 a la Rectoria de Santa Maria la Major d’Inca.
  • CATEQUESI DE FAMÍLIA. El proper diumenge, 24 de febrer , trobada de  catequesi de família de primer any, a les 17:00 a la parròquia de Crist Rei.
  • ENTREGA DEL PARENOSTRE ALS NINS DE PRIMER ANY DE CATEQUESI INFANTIL . El proper cap de setmana, a les celebracions de la nostra unitat de pastoral, s’entregarà el PARENOSTRE  als nins del primer any de catequesi. (Els nins i nines  hauran d’anar a recollir el PARENOSTRE a  les celebracions de les parròquies on fan la catequesi. Allà  es trobaran amb els seus catequistes).
  • ULTREYA DE CURSILLISTES.  Dimecres dia  20 de Febrer, a les 21:00 a la  parròquia de Santa Maria la Major d’Inca.
  • BALANÇ ECONÒMIC DEL 2018 –  A les portes de l’entrada de les nostres parròquies  trobareu uns fulls explicatius amb el detall del balanç econòmic de l’any  2018.

Si necessitau algun aclariment, com sempre quedam a la vostra disposició.

(Pendent a la Parròquia de Lloseta)

  • CÀRITAS . BOTIGA SOLIDÀRIA.

  Ens han fet arribar una petició de part de Càritas.  Es necessiten voluntaris/voluntàries per atendre/despatxar  a la “Botiga Solidaria” d’Inca. Ja ho sabeu… Si teniu unes hores ( les que disposeu, no es tracta de jornades completes …), i voleu col·laborar amb aquesta bella iniciativa,   poseu-vos en contacte amb l’equip de pastoral.