Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL DIUMENGE DE PENTECOSTA

19-20 DE MAIG 2018

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

  • TALLER DE CARITAT DE SANTA RITA. El proper dimarts dia 22 de maig a la capella del convent de les Germanes de la Caritat, celebrarem la festivitat de Santa Rita, la junta directiva vos convida als actes que se celebraran en el seu honor.

A les 18:00h Sant Rosari i exercici del mes de Maria.

A les 18:30h. Santa Missa. Després de l’homilia es beneiran les roses de Santa Rita.

(es convida també a dur les vostres roses per beneir i compartir).

  • VIDA CREIXENT DE MALLORCA. Festa de fi de curs a Lluc, dia 25 de maig. Vida creixent de Mallorca celebrarà la festa de final de curs , al Santuari de la Mare de Déu de Lluc, amb una missa d’acció de gràcies celebrada pel Senyor Bisbe de Mallorca. Hi ha un dinar organitzat per després de la missa i servei d’autocar des de Inca. (anar i tornar). Per més informació contactar el més aviat millor amb en Gabriel Ferrer.

  • 51 ANIVERSARI CORONACIÓ SANTA MARIA LA MAJOR D’INCA. Dins el marc de celebracions per commemorar l’aniversari de la Coronació de Santa Maria la Major d’Inca, divendres dia 25 dematí, tindrà lloc per part dels nins i nines de les escoles concertades una ofrena floral i el dilluns dia 28 a les 19:30 hores, a la parròquia de Santa Maria la Major Celebració Solemne del 51 Aniversari de la Coronació.

  • PARRÒQUIA DE CRIST REI. El proper diumenge dia 27 de maig a les 19:30 h. A la parròquia de Crist Rei MISSA AMB JOVES.

“El diumenge és el dia en que DÉU se’t dona TOT per viure cada moment de la teva història. Aquest diumenge el Senyor et dirà a quin “wifi” t’has de connectar per donar fruits dins la teva història. NO HI FALTEU

Vos volem fer partícips d’una gran noticia,

El Sr. Bisbe de Mallorca ja ha posat data d’ordenació del nostre germà , el diaca Baltasar.

Si res s’hi interposa, serà l’1 de juliol de 2018 a les 17 hores a la Seu de Mallorca i de mans del Bisbe Sebastià.

Era una data ben esperada per ell i també per la Unitat Pastoral de la Mare de Déu.

Preguem perquè sigui un sa i sant pastor, i que poguem, juntament amb tot l’equip pastoral ( rector, vicari i diaques) fer equip de pastoral molts d’anys.

PARRÒQUIA DE LLOSETA

  • PARRÒQUIA DE LLOSETA- . Vos recordam que els diumenges del mes de maig la missa de les 10:30h. canvia d’hora , a les 12:30 h. en motiu de les celebracions de les Primeres Comunions.