Avisos parroquials

INFORMACIONS DEL I DIUMENGE D’ADVENT. 

 27-28 DE NOVEMBRE 2021 

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL 

INICIATIVES AMB NINS, ADOLESCENTS I JOVES . AVENTURA DE JESÚS A INCA . ESPLAI A LLOSETA.  TALLER DE GUITARRA A INCA .“SECCIÓ DE JOVES” A LLOSETA . 

I TAMBÉ CONFIRMACIÓ D’ADULTS. ( Més informació a les vostres parròquies o al telèfon de  secretaria) 

CATEQUESI INFANTIL. ENTREGA DEL NOU TESTAMENT ALS NINS I NINES DE CATEQUESI DE SEGON  ANY. A les celebracions de l’Eucaristia del proper cap de setmana, els nins i nines de catequesi infantil  rebran el NOU TESTAMENT. Recordau que per poder rebre aquesta entrega especial, els nins i nines  hauran d’anar a la parròquia on fan la catequesi. Allà es trobaran amb les seves catequistes. 

CICLE DE CONCERTS D’ORGUE A L’ESGLÉSIA DE SANTA MARIA LA MAJOR – VI EDICIÓ 2021. Cada  dijous a l’Església de Santa Maria la Major d’Inca, a les 11:30 h. 

( Patrocina: Ajuntament d’Inca. Col·laboren: La Unitat Pastoral de la Mare de Déu i la Fundació Es Convent. Coordinen:  Bernat Forteza i la Parròquia de Santa Maria la Major.  

❖ El proper dijous dia 2 de desembre a les 11:30 a la parròquia de Santa Maria la Major  d’Inca, Concert a càrrec de Don Bartomeu Veny.  

CELEBRACÍÓ PER SOR CLARA ANDREU. El proper dissabte dia 4 de desembre celebrarem l’aniversari  del seu Baptisme. Serà a la missa de les 19:30h. a la Parròquia de Santa Maria la Major i demanarem  per la seva beatificació. 

ALMOINA COMUNITARIA DE L’ADVENT. Enguany la col·lecta comunitària de l’Advent serà per Càritas  LA PALMA, per poder ajudar a les famílies que pateixen les conseqüències del volcà.  A totes les parròquies hi haurà un lloc per anar dipositant l’almoina penitencial. Moltes gràcies.

SANT BARTOMEU 

RECÉS D’ADVENT. L‘Agrupació Pastoral de la Mare de Déu, vos ofereix pel proper 4 de desembre de les  10:00 a les 13:00 hores un Recés d’Advent , que tindrà lloc al Monestir de Sant Bartomeu a Inca.  Les meditacions aniran a càrrec de la Germana Yoly (MISSAMI). Vos hi esperam.  

PARRÒQUIA DE SANT DOMINGO 

MISSA i EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM. Animat pels joves de l’Aventura de Jesús, Aquest darrer diumenge  de mes a la Parròquia de Sant Domingo a les 18:30 h. tendrem missa i després exposició del Santíssim.  

PARRÒQUIA DE LLOSETA 

PARRÒQUIA DE LLOSETA– Si coneixeu alguna persona major o malalta que vulgui que li portem la  Comunió o rebre una visita a casa seva de part de la parròquia, no dubteu en avisar.  

PARRÒQUIA DE SELVA

MISSA D’ACCIÓ DE GRACIES . El proper dimecres dia 1 de desembre, a la parròquia de Selva, estau  tots convidats a la missa d’acció de gracies pels 90 anys de Sor Catalina Bergas .