Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL V DIUMENGE DE QUARESMA
17-18 DE MARÇ 2018


PER TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

 • TALLER DE CARITAT DE SANTA RITA. Dijous, 22 de març a les 18:00 hores.
 • CATEQUESI DE BAPTISME. Dimarts, dia 20 a les 20:30 h. Al centre parroquial de Santa Maria la Major d’Inca, per a tots els papàs i mamàs que després de Pasqua han de batejar el seu fill .
 • CELEBRACIONS PENITENCIALS (SETMANA SANTA 2018). Dijous 22 de març, celebració de la reconciliació a la parròquia de sant Domingo d’Inca. A les 20:00 hores. (després de missa). És una celebració comunitària del perdó de tota la Unitat Pastoral , per això no hi podrà haver missa a cap altre parròquia. Avançar-vos que el Divendres Sant a Lloseta dia 30 de març ( al matí), la parròquia de Lloseta romandrà oberta per qui es vulgui acostar a rebre el sagrament del perdó i poder gaudir d’uns moments de silenci i pregaria davant la Casa Santa.

HORARIS DE LES CELEBRACIONS DEL DIUMENGE DE RAMS A LES NOSTRES

ram2018

 • SETMANA SANTA. Trobareu a les portes de l’església els horaris de les celebracions del Diumenge de Rams i de les celebracions de la Setmana Santa.
  També ho podreu consultar a la nostra pàgina web (www.upmarededeu.com/horaris).
  (és important que a cada parròquia es remarqui el més destacable dels actes de la Setmana Santa, els oficis dels Dijous i Divendres, si hi ha Via Crucis, processó o davallament…; A Inca fer referència a l’equivocació del programa editat de la Setmana Santa).
 • REUNIÓ DE RESPONSABLES DE COROS. Dilluns a les 20h a la rectoria de Sta. Maria la Major. Reunió de tots els responsables de coros que vulguin cantar a la Vigília Pasqual.
 • VIATGE A BARCELONA. Organitzat per la Sagrada Família (Ses Capelletes), hi ha prevista una sortida a Barcelona els dies 1 i 2 de maig 2018. El preu seria d’uns 180 euros avió + Hotel + trasllats i es visitaran, entre altres llocs d’interès la Catedral de Barcelona i La Sagrada Família on serieu rebuts per Sr. Bisbe Mns. Antoni Vadell .
  Les places són limitades. Per apuntar-se podeu anar directament a l’agencia d’ Halcón Viajes d’Inca. (Hi ha de temps fins dissabte que ve). Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció . (màxim 50 places) caldrà portar D.N.I. i deixar un dipòsit de 100 euros per fer la reserva.

 

PARRÒQUIA DE CAIMARI

 • REUNIÓ DEL CONSELL PARRÒQUIAL DE CAIMARI . Serà el proper dimarts dia 20 a les 20:00 hores.
 • Recordar que els dos propers dissabtes no hi haurà missa, la missa serà els diumenge per ser la celebració del Ram i de Pasqua.

 

PARRÒQUIA DE SELVA

 • Recordar que els dos propers dissabtes no hi haurà missa, la missa serà els diumenge per ser la celebració del Ram i de Pasqua.

PARRÒQUIA DE LLOSETA

 • VIA CRUCIS . A la parròquia de Lloseta, el proper 24 de març ( dissabte del Ram) a les 19:00 hores, missa, a continuació pregó de Setmana Santa i tot seguit el tradicional Via Crucis pels carrers del poble, presidit pel Bisbe de Mallorca Mns. Sebastià Taltavull . Hi estau tots convidats. ( fer extensiva la convidada a totes les parròquies). Reunió de responsables d’estacions, dimecres a les 20h a la rectoria.
 • LA SAGRADA FAMÍLIA (CAPELLETES). Recordam a les famílies que reben a casa seva la Sagrada Família (capelletes), que dins la Setmana Santa les han de dur a la parròquia. (fins que no hi siguin totes no podran tornar a sortir). Vos recordam també que s’han de respectar els temps i els itineraris.