Avisos parroquials

INFORMACIONS DEL DIUMENGE XXVI DEL TEMPS ORDINARI 

24-25 de setembre 2022 

PER A TOTES LES PARRÒQUIES DE LA UNITAT PASTORAL . 

CANVI A L’HORARI D’HIVERN DE LES MISSES. Recordar que a partir de dilluns dia 19 ja tenim el canvi d’horari a les misses. (basta dir els canvis que afecten a la parròquia on es celebra) 

Santa Maria la Major: La missa de dissabte continuarà a les 20:00. Diumenge i dies feiners queda igual 

Crist Rei: La missa de dissabte de les Comunitats Neocatecumenals serà a les 21:00 i diumenge a les  18:30. Dies feiners dimecres a les 19:30 C.P. 

Sant Domingo: la missa de diumenge serà a les 19:30. Dies feiners queda igual 

Selva: la missa de dissabte serà a les 18:30 . Dies feiners: dijous a les 19:00 CP/M Caimari: la missa de dissabte serà a les 20:00. Dies feiners: dimecres a les 18:00 CP/M Mancor: la missa de dissabte serà a les 18:30.  

Biniamar: La missa del diumenge continuarà a les 10:00. Dies feiners a les 19:00 C.P. Lloseta: dissabte hi haura missa a les 18:30 i el diumenge a les 11:00. Dies feiners queda igual  St.Francesc: la missa del diumenge serà a les 10:30.  

DIES DE PRESENTACIÓ DE LA CATEQUESI INFANTIL DE PRIMER ANY: 

Els dies i dates per a les presentacions seran els següents: 

Dimarts 27 de setembre a les 18:00 a CRIST REI  

Dimarts 27 de setembre a les 20:00 a SANTA MARIA LA MAJOR 

Dimecres 29 de setembre a les 18:00 a SELVA 

Divendres 30 de setembre a les 18:00 a LLOSETA 

Divendres 30 de setembre a les 20:30 a SANT DOMINGO  

*Les parròquies de MANCOR, CAIMARI i BINIAMAR, així com qualsevol família de les  nostres parròquies (que no li vagi bé l’horari proposat a la seva parròquia), podrà assistir  a la presentació del curs a una altra parròquia en els dies i horaris que vos hem detallat. A totes les reunions s’explicarà el mateix

PARRÒQUIA DE LLOSETA 

DINAR “PAELLA” BENÈFICA A FAVOR DE LES OBRES A LA TEULADA DEL TEMPLE DE LA PARRÒQUIA DE  LLOSETA.  

El proper dissabte dia 1 d’octubre, es migdia”, al local “Rosa Ramón Català “ de Lloseta tendrem una  oportunitat més per fer comunitat i compartir junts les despeses de les obres de la parròquia de Lloseta.  

Ja Podeu adquirir els tiquets pel dinar tant a la Sagristia de Lloseta com a la secretaria de la Unitat  Pastoral a Inca.  

Reservau-vos la data a la vostra agenda. 

El donatiu de 12 euros inclou el dinar d’arròs-paella els postres i la beguda.  

Una vegada més ,moltes gràcies per la vostra generositat. 

(Recordar que com ja és costum, cada un dels participants portarà el seu plat, tassó, coberts, etc…) 

GRUP D’ADORACIÓ . Cada dimecres a partir del proper mes d’octubre tindrem un grup d’Adoració per  torns, a la parròquia de La Nativitat de la Mare de Déu de Lloseta. 

Si hi estau interessats podeu contactar amb La germana Genoveva 644600883 o amb la germana Yoly  615179473 i vos ampliaran l’informació.  

PARRÒQUIA DE SANT DOMINGO. 

RETIRO MENSUAL PER A DONES. El proper dijous dia 29 de setembre a partir de les 18:00 h. , a la  parròquia de SANT DOMINGO, vos oferim un retiro mensual , a càrrec de Mn. Joan Magraner Rullán. 

Es tracta d’una estona de pregària en la que se’ns ofereix la possibilitat d’aprofundir l’experiència cristiana a partir de la trobada amb el Senyor.  

El tema del recés d’aquest mes és: “Nous horitzons” . Començarà a les 18:00 amb l’exposició del Santíssim  i acabarà amb la benedicció.  

Hi haurà la possibilitat de rebre el sagrament del perdó.  

Quedau totes convidades a participar-hi