Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL II DIUMENGE D’ADVENT LA IMMACULADA CONCEPCIÓ

7-8 DESEMBRE 2019 

PER A TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL 

CONFIRMACIÓ D’ADULTS. L’Església recomana rebre els sagrament de la confirmació. Aquest sagrament esta especialment indicat per els padrins i padrines de baptisme i per els nuvis que s’han de casar. Per rebre aquest sagrament no hi ha edat. El realment interessant és que respongui a un desig de viure més de veres la fe cristiana. Per això tots els interessats ens hauríeu d’avisar o bé a la sagristia, o bé a la secretaria de La Unitat Pastoral ( al telèfon que hi ha anotat al portal de totes les esglésies). Cada diumenge a les 10:30h. a la rectoria de Santa Maria la Major. 

VETLA DE PREGÀRIA ESTIL TAIZÉ. Serà el proper divendres dia 13 de desembre a la parròquia de Sant Domingo a les 20:15 Tots estam convidats a fer una estona de pregària. 

CATEQUESI DE BAPTISME. Per a tots els pares i mares que en els propers mesos han de batejar un infant i pels que han de ser els seus padrins joves, el proper dimecres dia 11 de desembre a les 20:30 h. al Centre Parroquial de Santa Maria la Major d’Inca, tindrà lloc la preparació/catequesi de Baptisme. 

CATEQUESI DE FAMÍLIA. El proper diumenge, 15 de desembre trobada de catequesi de família de primer any, serà a les 17:00h. a la parròquia de Crist Rei. 

CAPELLA DE LA CARITAT . CAMPANYA DE CÀRITAS A LES NOSTRES CAPELLES DE LA CARITAT. Recordar- vos que a partir d’ara , a les capelles de la Caritat de cada Parroquia podeu deixar aliments en general ( no fa falta que siguin dolços de Nadal o torrons) , que farem arribar al més necessitats. Càritas Mallorca Com cada any per aquestes dates Càritas Diocesana de Mallorca posa en marxa la Campanya del Rebost 2019, una iniciativa per recollir productes bàsics d’alimentació, d’higiene personal i de neteja de la llar per cobrir la demanda de persones i famílies de la nostra illa que ho necessiten. Una col·laboració que assumeixen les famílies que participen en la campanya any darrere any amb les seves aportacions i que reflecteix l’esperit de solidaritat i col·laboració que des de Càritas s’ha volgut sempre transmetre . Com s’hi pot col·laborar: – Amb productes bàsics d’alimentació (oli, brics de brou, llet, sucre, galetes, cereals, conserves (tomàtiga, paté, sardines, tonyina…), productes d’higiene i neteja de la llar (xampú, sabó, dentífrics, bolquers, lleixiu, detergent de roba…). 

ALMOINA COMUNITARIA DE L’ADVENT. Enguany la almoina comunitària de l’Advent anirà destinada als Cristians de Terra Santa. 

PARRÒQUIA DE MANCOR. 

FESTA DE SANTA LLUCIA. Divendres dia 13 a les 11:00 del matí, celebració de l’Eucaristia al Santuari de Santa Llucia, de Mancor de la Vall. Tots hi estam convidats de part de la comunitat de Missioneres dels Sagrats Cors. Després de la Celebració hi haurà refresc popular. 

CONSELL PARROQUIAL. Es convoca al Consell Parroquial de Mancor, per el pròxim dimecres dia 11 de desembre a les 20:00 hores.