Darrers anuncis

INFORMACIONS DEL DIUMENGE XXXIII  DEL TEMPS ORDINARI

18-19 DE NOVEMBRE  2017

 

PER TOTES LES COMUNITATS DE LA UNITAT DE PASTORAL

 

 • CATEQUESI DE BAPTISME . Pels pares i mares que pròximament  han de batejar un fill i  pels qui han de ser els seus padrins joves. El proper  dimarts, dia 21 a les 20:30 al Centre parroquial de Santa Maria la Major (Inca), tindrà lloc la catequesi/preparació del Baptisme.
 • “ULTREYA” DE CURSILLISTES. Dimecres, 22 de novembre  a les 21:00 al Centre Parroquial de Santa Maria la Major.

 

  • REUNIÓ DE CATEQUISTES DE CATEQUESI INFANTIL. El proper divendres dia 24 de novembre a les 20:30 hores, a LLOSETA, rebrem la visita del delegat de catequesi de la Diòcesi el Sr. Jaume Martorell i alguns membres més de la delegació. També aprofitarem per fer un poc de formació i unificar encara més els criteris de la catequesi.

 

 • PRESA DE POSSESIÓ DEL BISBE SEBASTIÀ TALTAVULL, COM BISBE DE MALLORCA. Serà a la Seu de Mallorca el proper dissabte  dia 25 a les 11 hores del matí.

 

 • SIGNACIÓ I ENTREGA DE LA CREU.  El proper  cap de setmana dins les celebracions de l’ Eucaristia hi haurà pels nins de catequesi infantil DE 1 ANY LA SIGNACIÓ I ENTREGA DE LA CREU. A totes les parròquies es farà l’entrega , el dia i hora de costum, llevat de Santa Maria la Major que en motiu de la festa de Crist Rei  l’entrega serà el dissabte 25 a la missa de les 19:30h.

 

 PARRÒQUIA DE CRIST REI

 • FESTA DE CRIST REI.  El proper diumenge dia 26 a les 12:00 hores,  celebrarem la festa  titular de la parròquia de Crist Rei, i per tal d’afavorir que puguem participar tots d’aquesta celebració,  vos anunciam que com hem fet els darrers anys, el diumenge que ve, 26 de novembre, no hi haurà missa a les 12:00 a Santa Maria la Major, quedam  tots convidats a unir-nos a la celebració de la parròquia de Crist Rei.
 • El dissabte, dia 25,  a les 20:30 hi haurà una pregària a la parròquia de Crist Rei, organitzada per l’Aventura de Jesus.   Just després  una torrada al pati de l’Església. (programa apart). Tots hi estam convidats.
 • PARRÒQUIA DE CRIST REI – MODIFICACIÓ D’HORARIS. A petició del Consell Parroquial de Crist Rei, a partir del proper dilluns, hi haurà un canvi en l’horari de celebracions dels dies feiners  avançant  en ½ hora el seu horari habitual i quedant de la seguent manera: Les celebracions de dilluns i dimecres passen a ser a les 19:30 hores  , en cas de funeral aquest  es celebraria com de costum  a les 20:00 hores.

 

PARRÒQUIA DE SELVA .

 • PARRÒQUIA DE SELVA . Diumenge dia 26 de novembre, a les 11:00 hores  Missa 3a. Edat

 

PARRÒQUIA DE BINIAMAR.

 • ADORACIÓ DEL SANTÍSSIM A BINIAMAR. Dissabte día 30 de setembre a les 19:30 h. Organitzat per el grup d’Adoració Nocturna.