Delegació comarcal de Mans Unides

Mans Unides és l’ONGD de l’Església catòlica que treballa pel desenvolupament dels països del Sud.  La lluita contra la fam, la misèria, la malaltia, l’educació i la igualtat d’oportunitats són els principals objectius per als quals treballa el voluntariat que conforma aquesta organització.

Mans Unides té la seu principal a Madrid i compta amb 71 delegacions en tot Espanya. Els seus ingressos provenen en un 87,1% de l’àmbit privat i un 12,9% del sector públic. El 86,6% és destinat a projectes de desenvolupament a països del Tercer Món.

Des del passat mes de Novembre, amb motiu de l’acte 24h. que Mouen el Món,  Mans Unides Mallorca compta amb una comarcal a la ciutat d’Inca, un grup de voluntariat que treballa per dur a terme activitats de sensibilització,  divulgació i recaptació de fons.

Mans Unides-Comarcal Inca es posa així a disposició de les parròquies i grups de catequesi, comunitats religioses, organitzacions i centres d’ensenyança i tots els qui formen la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, per emprendre iniciatives conjuntes o donar suport a altres d’individuals,  oferint la seva participació activa o la cessió de materials d’informació i divulgació.

Mans Unides Mallorca compta també amb una comarcal a Manacor.

Palma, febrer 2016

A %d bloguers els agrada això: