El Bisbe de Mallorca presideix la processó del Sant Crist del Perdó i la Bona Mort d’Inca

I visita la residència de la tercera edat, Senyors de Crist Rei, on celebra l’Eucaristia amb
residents, familiars i treballadors.

El passat dissabte 1 d’abril, vigília del Diumenge de Rams, es va celebrar a la parròquia de Crist Rei d’Inca la processó del Sant Crist del Perdó i la bona mort fins a la residència de la tercera edat d’aquesta barriada. Ja fa uns anys que la confraria de Crist Rei celebra aquest acte, però enguany ha estat fins i tot més especial perquè ha estat presidit pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, en el marc de la visita pastoral.


Acompanyats de la banda de tambors, membres de la confraria varen portar a pes la imatge del Sant Crist fins a la residència i una vegada allà, la col·locaren a l’altar que es muntà sota una carpa a l’exterior de l’edifici per poder-hi celebrar l’Eucaristia. També dugueren ramets d’olivera per repartir entre els residents i els seus familiars i així poder representar l’entrada triomfal de Jesuscrist a Jerusalem.


En l’homilia, Mons. Sebastià Taltavull destacà el paper de tot l’equip de professionals que atén els majors i lloà la seva tasca, ja que afirmà que estan realitzant el mateix paper que el cirineu quan ajudava a Jesucrist a portar la creu. Després de l’Eucaristia, tots els assistents pogueren venerar la imatge que, finalment, fou retornada en processó a l’església.


A partir d’aquesta Pasqua es tornarà a celebrar l’Eucaristia a l’interior de la residència, com es feia abans de la pandèmia. Serà cada divendres a mig dia.


Moltes gràcies a tots els que han organitzat aquests gests.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: