Serveis

 

  • COM HO HE DE FER PER CASAR-ME PER L’ESGLÉSIA CATÒLICA?

Vine a secretaria i t’informarem de tot, de les condicions per casar-se per l’Església catòlica, del que necessites per complimentar l’expedient matrimonial, de com fer el curset pre-matriomonial, del calendari de celebracions, etc…

  • QUÈ PUC FER PER BATEJAR EL MEU FILL O BATEJAR-ME COM ADULT?

A secretaria t’informarem de tot…

Si vols batejar un fill que és bebé, per telèfon o venint personalment a secretaria podràs triar la data del calendari que tenim, i et convidarem a una catequesi prèvia per tots els pares, mares i padrins joves. Et donarem una sol·licitud que has de complimentar.

Si el teu fill ja fa Educació Primària, et convidarem, tal i com estableix el Bisbat de Mallorca a que comenci la catequesi d’iniciació cristiana infantil, i després dels dos anys podrà rebre el sagrament del Baptisme i l’Eucaristia.

Si ets jove o adult, hauràs de seguir el procés catecumenal per rebre els sagraments de la iniciació cristiana (Baptisme, Confirmació i Eucaristia) a la Vetla Pasqual.

  • NECESSIT INFORMACIÓ SOBRE LA CATEQUESI INFANTIL I/O FAMILIAR…

Oferim dues modalitats perquè els nins i nines facin un procés de fe:

  • La catequesi setmanal. A cada parròquia oferim la possibilitat de participar un dia a la setmana de la catequesi, acompanyats d’un catequista, i participar junts en la celebració de l’Eucaristia del dissabte vespre o diumenge.
  • La catequesi de família. Ens trobam un diumenge horabaixa al mes, tota la família i junts feim el procés de fe. Els nins i nines tenen la seva catequesi i els pares i mares també el seu espai de redescoberta de la fe en clau adulta. Ho feim totes les famílies juntes a la Parròquia de Crist Rei d’Inca

De tot això us podem informar a la secretaria, i per informar-vos de les inscripcions, passau en el mes de juny o principi de setembre.

  • M’AGRADARIA REBRE EL SAGRAMENT DE LA CONFIRMACIÓ…

Si ets adolescents o jove t’oferim que visquis una experiència de descoberta de la vida cristiana tant a Inca com a Lloseta. No són únicament catequesis preparatòries per rebre la confirmació. És una convidada a fer un procés de descoberta de Jesús i de la vida cristiana en l’Església, amb altres adolescents i joves, acompanyants per cristians adults.

A Inca t’oferim l’Aventura de Jesús els dissabtes capvespre, de 16 a 18 hores.

A Lloseta t’oferim l’Esplai (els dissabtes, de 16 a 18 h) i la Secció de joves (els divendres, a les 20,30).

Si ets adult, també tenim un grup d’adults que vol seguir un procés de redescoberta de la fe, per rebre també el sagrament de la Confirmació.

  • ATENCIÓ ALS MALALTS (Pastoral de la salut)

Si teniu un padrinet o padrineta a casa i vol rebre una visita especial a casa, i rebre el Sagrament de l’Eucaristia, posau-vos en contacte amb nosaltres i una persona de la comunitat cristiana vendrà a visitar-vos. També podrà rebre, si ho desitja, el sagrament del Perdó i de la Unció dels malalts, amb la visita d’un capellà.

A %d bloguers els agrada això: