Serveis

 

 

  • COM HO HE DE FER PER CASAR-ME PER L’ESGLÉSIA CATÒLICA?

Vine a secretaria i t’informarem de tot, de les condicions per casar-se per l’Església catòlica, del que necessites per complimentar l’expedient matrimonial, de com fer el curset pre-matriomonial, del calendari de celebracions, etc…

  • QUÈ PUC FER PER BATEJAR EL MEU FILL O BATEJAR-ME COM ADULT?

A secretaria t’informarem de tot…

Si vols batejar un fill que és bebé, per telèfon o venint personalment a secretaria podràs triar la data del calendari que tenim, i et convidarem a una catequesi prèvia per tots els pares, mares i padrins joves. Et donarem una sol·licitud que has de complimentar.

Si el teu fill ja fa Educació Primària, et convidarem, tal i com estableix el Bisbat de Mallorca a que comenci la catequesi d’iniciació cristiana infantil, i després dels dos anys podrà rebre el sagrament del Baptisme i l’Eucaristia.

Si ets jove o adult, hauràs de seguir el procés catecumenal per rebre els sagraments de la iniciació cristiana (Baptisme, Confirmació i Eucaristia) a la Vetla Pasqual.

  • NECESSIT INFORMACIÓ SOBRE LA CATEQUESI INFANTIL I/O FAMILIAR…

Oferim dues modalitats perquè els nins i nines facin un procés de fe:

  • La catequesi setmanal. A cada parròquia oferim la possibilitat de participar un dia a la setmana de la catequesi, acompanyats d’un catequista, i participar junts en la celebració de l’Eucaristia del dissabte vespre o diumenge.
  • La catequesi de família. Ens trobam un diumenge horabaixa al mes, tota la família i junts feim el procés de fe. Els nins i nines tenen la seva catequesi i els pares i mares també el seu espai de redescoberta de la fe en clau adulta. Ho feim totes les famílies juntes a la Parròquia de Crist Rei d’Inca

De tot això us podem informar a la secretaria, i per informar-vos de les inscripcions, passau en el mes de juny o principi de setembre.

  • M’AGRADARIA REBRE EL SAGRAMENT DE LA CONFIRMACIÓ…

Si ets adolescents o jove t’oferim que visquis una experiència de descoberta de la vida cristiana tant a Inca com a Lloseta. No són únicament catequesis preparatòries per rebre la confirmació. És una convidada a fer un procés de descoberta de Jesús i de la vida cristiana en l’Església, amb altres adolescents i joves, acompanyants per cristians adults.

A Inca t’oferim l’Aventura de Jesús els dissabtes capvespre.

A Lloseta t’oferim l’Esplai i la Secció de joves també els dissabtes capvespre.

Si ets adult, també tenim un grup d’adults que vol seguir un procés de redescoberta de la fe, per rebre també el sagrament de la Confirmació.

  • ATENCIÓ ALS MALALTS (Pastoral de la salut)

Si teniu un padrinet o padrineta a casa i vol rebre una visita especial a casa, i rebre el Sagrament de l’Eucaristia, posau-vos en contacte amb nosaltres i una persona de la comunitat cristiana vendrà a visitar-vos. També podrà rebre, si ho desitja, el sagrament del Perdó i de la Unció dels malalts, amb la visita d’un capellà.