Grup de Jesús i de Santa Magdalena

L’objectiu del Grup de Jesús és viure junts un procés de conversió individual i grupal a Jesús, aprofundint de manera senzilla en l’essencial de l’Evangeli. Volem fer junts un recorregut per conèixer millor Jesús i arrelar la nostra vida en la trobada amb Jesús. Tenim la convicció que Jesús respon també avui a les preguntes, els problemes i les necessitats més profundes de les persones.

És un grup que no s’enquadra en l’espiritualitat de cap moviment o associació religiosa. És una experiència oberta a qui vol viure l’experiència de tornar a Jesús “recuperant la frescor original de l’Evangeli” escoltat des de les inquietuts, problemes, patiments i esperances de les dones i els homes d’avui. Ens sentim tots atrets per Jesús: alguns som crients convençuts, altres estam en recerca de Déu.

Tot això ho vivim en un clima d’amistat fraterna. Ens trobam el tercer dijous de cada mes a les 20:00 a l’Ermita de Santa Magdalena del Puig d’Inca. Començam amb una pregària, reflexió i diàleg, i acabam sopant junts.

A %d bloguers els agrada això: