El Bisbe de Mallorca conclou la seva visita a la UP de la Mare de Déu amb una reunió amb els membres dels 8 Consells Parroquials

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha realitzat una visita pastoral a les parròquies de la UP de la Mare de Déu. La va començar el dia de la Inmaculada, amb la celebració de l’Eucaristia a Selva i la va concloure el passat divendres 16 de desembre a Lloseta. Durant aquest temps, el Bisbe ha volgut conèixer la realitat de les comunitats cristianes de l’agrupació de parròquies, posant especial interès en la catequesi d’infants i els malalts.

En la darrera jornada, el Bisbe va celebrar l’Eucaristia a Lloseta, on va poder compartir amb goig els 62 anys de sacerdoci d’un fill del poble, Mn. Bartomeu Mulet. I posteriorment es va reunir al Centre Parroquial amb els membres de tots els consells parroquials de les 8 parròquies. Durant la trobada, es varen sentir alguns testimonis de persones que expressaren al Bisbe l’alegria de poder pertànyer a aquesta agrupació de parròquies, perquè això els ha permès trobar una comunitat més gran de cristians que permet superar la pobresa actual de la vida de parròquia, on cada vegada hi ha menys gent. Un fet que també va corroborar l’equip de preveres i diaques, a través del rector, Carles Seguí, qui va parlar de “veritables conversions”. També varen poder compartir algunes preocupacions com la de transmetre la fe als infants, joves i famílies, des de la consciència de la dificultat de parlar de Jesucrist al món actual però també des de la necessitat de fer-ho perquè en Ell hi han descobert el sentit de la vida. 

El Bisbe de Mallorca els va encoratjat a continuar amb l’Evangelització, també als adults per “veure com podem integrar aquells que no venen mai o que han deixat de venir”. I en aquest sentit, va animar a donar un testimoni clar i ferm a totes les persones que s’acosten a l’església en algun moment, com per exemple els pares que demanen el baptisme o la comunió per als seus fills. A més, mostrà el seu interès per oferir formació a les 10.000 persones que pertanyen a les Confraries de Setmana Santa de Mallorca, per a què no es quedin en el fet folklòric de les processons i puguin tenir un encontre real amb Jesucrist. També va voler compartir amb els assistents alguns detalls de la seva visita pastoral, com l’alegria amb què l’han rebut els malalts o la situació de les comunitats religioses. La trobada va concloure amb una xocolatada al bar del Centre Parroquial, amb l’agraïment per haver rebut la visita del Pastor i la convidada a tornar al poble per continuar coneixent els instruments d’Evangelització com l’Esplai o el Viacrucis vivent de la Setmana Santa. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: