Selva prega per la pau a Ucraïna i recull donatius per atendre els damnificats per la guerra

El passat dissabte 9 d’abril un nombrós grup de veïnats i veïnades de Selva varen participar d’una pregària per la pau a Ucraïna organitzada pel grup de Musicoteràpia, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Llorenç i l’Ajuntament. L’acte, que es va anomenar “Selva per a la pau. Llum, poemes i música per a la pau”,  va començar amb una encesa de ciris a la placeta de l’Església. Tot seguit els assistents varen entrar dins l’església parroquial, on es va dur a terme una lectura de frases i poemes en contra de la guerra i a favor de la pau. Finalment, la vetllada va concloure a la Plaça Major, amb una audició de cançons, entre elles “Imagine” de John Lennon, “L’himne de l’alegria” de Miguel Ríos i “El cant dels ocells” de Pau Casals. Tots els participants també varen poder aportar el seu donatiu, que es farà arribar a Càritas Ucraïna per poder atendre els damnificats per aquest conflicte bèlic.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: