El bisbe de Mallorca fa la reserva del Santíssim Sagrament al nou oratori de les MISSAMI de Lloseta

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va venir a Lloseta el passat diumenge 9 de novembre per un motiu molt especial. Les Missioneres del Santíssim Sagrament i Maria Immaculada inauguraven un petit oratori que han habilitat a la seva casa, la rectoria del poble, i el bisbe de Mallorca fou l’encarregat de portar la reserva al seu sagrari. Monsenyor Taltavull va celebrar l’Eucaristia dominical amb el poble cristià de Lloseta i després de la missa tots els assistents varen acompanyar en processó el Santíssim Sagrament fins a la Rectoria. Després de la creu i els cirials, hi anaven els infants de catequesi, que acompanyaren el Senyor portant un ciriet encès, mentre que un grupet de cantaires proclamaven himnes de lloança. En arribar a l’oratori, el bisbe va fer la reserva eucarística i després tots els participants hi varen poder entrar i saludar les missioneres, que ja porten dos mesos en la nostra comunitat. S’ha de dir que aquesta celebració es va produir en un dia molt important per a les missioneres, ja que va coincidir amb el dia que es celebra l’aniversari de la beatificació de la fundadora de la congregració, María Emilia Riquelme. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: