Baltasar Morell: “Pos la meva confiança en el Senyor en aquesta nova etapa”

El fins ara vicari s’acomiada de la Unitat de Pastoral en una missa solemne a Santa Maria la Major

El passat diumenge 19 de setembre acomiadàrem el fins ara vicari de la nostra agrupació de parròquies, Baltasar Ramon Morell Fuster. El bisbe l’ha nomenat rector d’Artà i a partir d’ara continuarà el seu ministeri sacerdotal a diverses parròquies del llevant de Mallorca. Per aquest motiu, l’equip de preveres i diaques i els fidels de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu ens vàrem reunir a Santa Maria la Major amb la intenció d’acompanyar a Baltasar i pregar a Déu perquè el guiï en aquesta nova etapa que li ha encomanat dins el seu ministeri. Amb la tristesa de la separació, però també amb l’agraïment sincer al Senyor per aquests anys que hem compartit, els cristians ens vàrem congregar entorn de l’altar per tornar a mirar junts a Déu i demanar-li la seva força.

“Estam cridats a ser com a nins i no uns nins capritxosos que només cerquen dur endavant el seu pla, sinó infants que confien en el seu pare”, va assegurar Baltasar Morell en l’homilia, en relació a l’inici d’aquesta nova etapa. I després d’expressar el seu dolor per la separació de la Unitat de Pastoral, va puntualitzar “no tenc por perquè el Senyor va per davant”. Baltasar va assenyalar que el Diable ens tempta de pensar que Déu no ens estima perquè permet els sufriment i la creu. I va dir que aquesta mentira només es pot superar des de la confiança amb Déu. Una confiança que com a fruit dóna pau. I va concloure assegurant: “per la meva pobra experiència de tres anys de capellà puc dir amb seguretat que només Déu basta”.

Al final de la celebració un grup de joves de les nostres parròquies, en nom de tota la comunitat, li varen fer entrega de dos regals. Un d’ells era un quadre amb les fotografies de les 8 parròquies, similar al que li varen regalar al bisbe Toni Vadell en motiu de la seva ordenació episcopal. I també li entregaren unes botes per poder caminar per les muntanyes d’Artà. Baltasar va assegurar que sempre durà al cor aquesta Unitat de Pastoral i va demanar insistentment a tots els assistents que el tenguin present en la pregària.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: