Concert de el cor de Son Dameto dissabte a Santa Maria la Major

El concert és a benefici de les obres parroquials

          Organitzat per la Fundació Cultural Es Convent, que presideix Carme Lorente i amb la col·laboració de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, el dissabte que ve dia 1 de febrer a les 20,30 hores hi haurà un interessant concert a la Parròquia de Santa Maria la Major.

          Aquest concert serà a càrrec de el Cor de l’AA.VV de Son Dameto- Són Pizà de Palma, que dirigeix Francisco Bonnín. No és la primera vegada que aquest cor que compta amb moltes veus ofereix un concert a Santa Maria la Major. Fa uns anys que ja ens va oferir un gran concert i el públic present va sortir molt content d’ell mateix. Com en aquesta ocasió el concert va ser benèfic i va congregar molts públic. 

          L’entrada a la mateixa és gratuïta si bé es demana un donatiu voluntari per a les obres de les tres parròquies de la nostra ciutat. Un gran esdeveniment musical protagonitzat per gairebé un centenar de veus sota la direcció i el piano de el prestigiós músic Francesc Bonnín.

            Podran escoltar un repertori compost per cançons de diferents estils musicals. On els components de el Cor demostren el domini de diferents estils oferint una vetllada musical molt interessant.

          Són molts els concerts que ofereixen anualment a l’illa principalment a la capital palmesana, prova evident del seu bon fer com a gran cor.

          Els aficionats a la bona música el dissabte dia 1 a les 20,30 tenen una cita a la Parròquia de Santa Maria la Major. Segur que gaudiran amb la bona feina de el Cor de Son Dameto i de Francisco Bonnín. Alhora que ajudaran a la conservació de el patrimoni religiós de la nostra ciutat que és de tots.

                                                                                                                 Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: