Brillant concert de l'Harpa d'Inca a Santa Clara de Palma

Uns dies després d’haver gaudit de la tradicional Concert de Reis a la nostra ciutat de l’Harpa d’Inca. Ara la nostra emblemàtica massa coral salta a la palestra amb una nova activitat musical a Palma.          

          Dissabte passat dia 25 de gener va tenir lloc a les 18 hores al Monestir de Santa Clara de Palma i dins del “Cicle de litúrgia i cant Coral” La participació del nostre Orfeó l’Harpa d’Inca, sota la direcció de Margalida Aguiló , que no és la primera vegada que participa en aquesta edició, que se celebra des de fa uns anys.

          A més de participar en la celebració religiosa que va començar a les 18 hores i van cantar les cançons pròpies de la missa. Un cop acabada la celebració religiosa en aquest mateix recinte conventual van oferir per a tots els assistents un breu concert. A la mateixa va assistir la com unitat de clarisses i us aficonados d’aquest tipus de música.

          Sens dubte una bona ocasió per poder gaudir d’aquest entorn monàstic de més de vuit segles d’antiguitat i que tots van poder gaudir de la bellesa de casc antic de Palma amb una passejada per aquesta emblemàtica zona. També poder gaudir alhora de la bona feina de l’Harpa d’Inca, que ens van delectar amb o bon concert. 

          Va ser sens dubte tot un al·licient poder veure de nou en acció al’Harpa d’Inca, que ha començat l’any del seu Centenari amb molta activitat.

          Esperem que molts anys puguin seguir delectant-nos amb aquest biuen fer i seguim gaudint amb els seus concerts.

                                                                                                                   Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: