Les mini Beneïdes del dia de Sant Antoni van congregar fidels amb els seus animals de companyia

  Un cop acabada la celebració religiosa del dia de Sant Antoni, a l’exterior de la Parròquia de Santa Maria la Major, amb la presència de l’Rector Mn. Seguí i la representació de l’Consistori. Després de la lectura d’un text de l’Evangeli sobre el ritual de benediccions, van començar les “mini” Beneïdes, perquè el Sant Abat ajudés als presents i als seus familiars.

           Va haver-hi les Beneïdes que se celebren aquest dia per a tots els petits animals de companyia. Les Beneïdes les va realitzar el rector Seguí, que va procedir a la benedicció de les persones i les mascotes que es trobaven a l’exterior de l’temple.

Va agrair als presents la seva assistència a l’acte, felicitant els Antonis i Antònies que es trobaven presents en la celebració. Es va lliurar una estampa de Sant Antoni a tots els fidels presents en aquest acte.

Un acte senzill però emotiu, que va servir per demostrar que la festivitat segueix ben vigent a la nostra ciutat i el seu futur està més que garantit. Està acompanyada per la presència anual de molts fidels tot i ser un dia laborable a la ciutat.

-gcm-


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: