Gran Concert de Reis per l'Harpa d'Inca a Santa Maria la Major

En aquest any de l’Centenari el públic els va dedicar una gran ovació

          Dilluns passat a la nit va tenir lloc a la Parròquia de Santa Maria la Major, el tradicional Concert de Reis , a càrrec de l’Orfeo l’Harpa d’Inca. Que tancava de forma brillant les festes del Nadal a la nostra ciutat

          L’acte havia estat organitzat per l’Ajuntament d’Inca i com és habitual va congregar molts fidels al temple desitjosos de seguir el tradicional concert. En el primer banc de la part dreta de el temple hi havia una representació de l’consistori inquer que presidia l’alcalde Virgili Moreno.

          Els orfeonistes van sortir i es van col·locar en el presbiteri entre els aplaudiments de el públic present al temple major inquer. Després van entrar la Pianista: Stvitlana Bens i la directora de l’Orfeó: Margalida Aguiló Estrany. Cal assenyalar que va actuar com a Solista: Beatriz Colom i a la fi acompanyats a l’orgue per Bartomeu Manresa van interpretar el tradicional Adeste Fideles.

          L’acte va començar amb unes paraules de Fany Lorente, en nom de l’Harpa, que va agrair a la Parroquial la cessió de el temple per a la realització d’aquest, i també a l’Ajuntament ia tot el públic assistent a l’acte. Aquest any és una mica especial per a nosaltres ja que al mes d’abril complirem els 100 anys de vida. La iniciativa de Mestre Miquel Duran, avui té continuïtat. Farem un seguit d’actes per commemorar aquest centenari que complim a l’abril i que esperem que siguin del vostre gust.

          En aquest concert van interpretar: “Abendlied” de J. Rheinberger; “Ave Maria” de J. Busto; “Northern Lights” d’O Gjeilo; “Zadok the Priest” de GF Handel;
“Cord’esclaus (de l’opera Nabucco)” de G. Verdi; “Barcarolle (dels contes d’Hoffmann)” de J. Offenbach; “Esclat Mallorquí” amb arranjaments de Joan Casas;
“ElPetit Vailet” d’A Guinovart; “Els Àngels de la Glòria” de M. Oltra i “O Holy Night” amb arranjaments de B. Dewagtere. Per acabar el mateix van cantar el tradicional nadala “Adeste Fideles” amb la col·laboració de el públic present.

          Totes i cadascuna de les seves interpretacions van ser molt aplaudides per tots els assistents a el concert per premiar la bona feina de l’Orfeó en el tradicional Concert de Reis.

.

          A la fi de la mateixa el públic dret els va dedicar una gran ovació. Sens dubte va ser un gran concert que ha estrenat bé aquest any de l’centenari de la seva fundació.

          La nostra felicitació als integrants de l’Harpa d’Inca en aquest Centenari, pel seu bon fer musical durant tot l’any i les seves moltes col·laboracions que fan amb l’Ajuntament.

          Sens dubte és tot un honor per a la ciutat tenir una coral de la seva categoria i esperem que puguem continuar molts anys més, ja que passegen amb orgull el nom de la nostra ciutat en cada concert.

                                                                                                   Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: