Avui dissabte, l'Harpa d'Inca donarà un concert a Santa Clara de Palma

 Uns dies després d’haver gaudit de la tradicional Concert de Reis a la nostra ciutat de l’Harpa d’Inca. Ara la nostra emblemàtica massa coral salta a la palestra amb una nova activitat musical a Palma.          

          Dissabte que ve dia 18 de gener tindrà lloc a les 18 hores al Monestir de Santa Clara de Palma i dins del “Cicle de litúrgia i cant Coral” La participació del nostre Orfeó l’Harpa d’Inca, sota la direcció de Margalida Aguiló , que no és la primera vegada que participa en aquesta edició.

          A més de participar en la celebració religiosa que comença a les 18 hores i cantarà les cançons pròpies de la missa. Un cop acabada la celebració religiosa en aquest mateix recinte conventual oferiran per a tots els assistents un breu concert.

          Sens dubte una bona ocasió per poder gaudir d’aquest entorn monàstic de més de vuit segles d’antiguitat i que tothom pugui gaudir de la bellesa de casc antic de Palma i poder gaudir alhora de la bona feina de l’Harpa d’Inca. 

          Serà tot un al·licient per poder veure de nou en acció al’Harpa d’Inca, que ha començat l’any del seu Centenari amb molta activitat.

                                                                                                                           -gcm-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.