La Unitat de Pastoral es reuneix a l’església de Caimari per “Cantar al Nadal”

El concert es va celebrar el passat 3 de gener i hi varen participar deu grups 

Enguany ha tocat a Caimari. La comunitat cristiana d’aquesta parròquia ha estat l’encarregada d’organitzar el tradicional concert de nadal que es celebra des de fa sis anys a la nostra Unitat de Pastoral. Es tracta d’un bell gest de comunió en el qual els fidels de les 8 parròquies que conformen la nostra agrupació es reuneixen per donar glòria a Déu a través del cant. Enguany han estat deu els grups que hi ha participat, entre ells, els coros de les diferents parròquies i també els grups d’infants de les realitats educatives en la fe que hi ha a la Unitat de Pastoral, els Nins de les Comunitats Neocatecumenals, l’Esplai de Lloseta, l’Aventura de Jesús i el Coro jove de Santa Maria la Major. I, com ja és tradició, també s’hi varen sumar el grup de capellans i diaques, que varen aparèixer en darrer lloc interpretant una nadala d’UC, que fou molt aplaudida.

En tot moment es va poder veure a l’església de Caimari un poble viu, format per adults, infants i joves que s’acompanyen en la recerca del Senyor i que per Nadal es reuneixen per donar-li gràcies amb la senzillesa d’aquest concert. Com a expressió de fe i d’unitat es va tancar el concert amb el tradicional cant d’Adeleste Fideles, que varen entonar tots els cantaires i assistents. A la sortida de l’església, tots els presents varen poder col·laborar aportant un donatiu amb la ONG catòlica CESAL, que ajuda als cristians de Terra Santa i a nombrosos projectes en el Tercer Món. I després, tots plegats, vàrem poder compartir un xocolate amb coca que varen preparar un grup de membres de la comunitat, amb la col·laboració de l’ajuntament de Selva. L’any que ve el concert “Canta al Nadal” es celebrarà a l’església de Crist Rei d’Inca.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: