Brillant concert de l'Escola de Música Jaume Albertí i la Unió Musical Inquera

 El passat dissabte va tenir lloc a la Parròquia de Sant Domingo de la nostra ciutat un interessant concert de Nadal. El mateix va comptar amb l’assistència de molt públic. El concert organitzat per la Unió Musical Inquera, acte que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca.

          En concert es va dividir en dues parts en la primera van intervenir els alumnes de l’Escola de Música Jaume Albertí, que posteriorment passen a engrossir les files de la Banda. Que sota la direcció de Cristián Sorribas van interpretar: “What a wonderful World” de Louis Amstrong i “Havana” de Camila Cabello, interpretacions que van ser molt aplaudides.

          Després d’un breu descans va començar la segona part i van ser els músics de la Unió Muical Inquera qui sota la direcció de Xisco Amengual van oferir a el públic aquestes peces: “Concerto d’amore” de Jacob de Haan; “The Sounds of Christmas”, amb arranjaments de Robert W. Smitth; “Beauty abd The Beast” d’Alan Menken amb erreglos de Jay Bocook; “The Blues Factory” de Jacob de Haan; “Aladdin” amb arranjaments de Paul Jennings i “The Spirit of Christmas” de Jacob de Haan ..

          Els més joves sense dubte van demostrar que tenen un bon futur per davant en la seva trajectòria musical i la Unió MUSICAL Inquera, com va fer fa poques dates en el concert de Santa Cecília, va demostrar que tenen un gran nivell i van delectar a tots els presents en amb un gran concert.

          A la fi de la mateixa el públic present els va dedicar una gran ovació per premiar el seu bon fer en aquest concert. A Inca són moltes Les ocasions que tenim l’oportunitat per poder gaudir de la bona feina de la Banda Unió Musical Inquera, que té un ampli repertori i un gran nivell en totes les actuacions que realitzen durant tot l’any a la nostra ciutat i que són moltes.

                                                                                               Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: