Lloseta celebra el seu tradicional concert de nadales per Sant Esteve, amb la participació dels infants de catequesi, l’Esplai i el Coro Parroquial

Amb aquest concert la comunitat cristiana llosetina vol transmetre al poble el veritable sentit del Nadal.

Cada 26 de desembre l’església parroquial de Lloseta s’omple de música. Són les veus dels nins i nines de catequesi, dels infants i joves de l’Esplai i del Coro Parroquial, que entonen un ampli repertori de nadales per adorar l’infant Jesús, acabat de néixer, i lloar Déu per haver-nos fet aquest regal tan gran. El passat dia de Sant Esteve es va tornar a repetir aquest gest. Un bon nombre de cantaires es congregaren un any més a l’església parroquial per fer arribar a tot el poble el veritable sentit del Nadal. Enmig de tant de consumisme i de propostes que es queden només en la sensibleria, la comunitat cristiana de Lloseta vol recordar amb aquest gest que el Nadal és per a celebrar la immensa caritat que Déu a tengut amb nosaltres, la de fer-se home per acompanyar-nos sempre en la nostra vida i mostrar-nos l’amor infinit del Pare.

Amb aquest esdeveniment en la mirada, els adults –catequistes, monitors i membres del Coro- ensenyaren al més petits a celebrar el Nadal a través del cant. I després, tots plegats, ho oferiren a amics, familiars, coneguts… a tots els assistents en general. Cada grup interpretà dues cançons, que havien preparat amb molta cura. I al finalitzar el concert tots plegats, amb l’ajut del Coro Parroquial entonaren l’Adeste Fideles, com a signe clar de comunió amb la tradició de l’Església, que és el lloc on aquest Jesús fet infant s’ha fet present durant la història, també ara, en ple segle XXI.

El concert de Nadales de Sant Esteve també és una ocasió per tornar a sentir el Cant de la Sibil·la, de l’àngel i el Sermó de la calenda, que representaren tres infants de la comunitat durant les Matines. Enguany el Sermó de la calenda l’ha representat Iukash Català Plichta, el Cant de l’àngel ha anat a càrrec de Maria Fiol Contreras i el Cant de la Sibil·la l’ha interpretat Llorenç Cerdà Coll. Totes les interpretacions foren molt aplaudides.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: