El diumenge es varen fer les Matines amb el Cant de la Sibil.la

          L´Hospital de Sant Joan de Déu, es va inaugurar a la nostra ciutat al dia 28 d´octubre. Si be a principi del mes de novembre varen obrir els serveis de rehabilitació als usuaris de la comarca. Sens dubte una gran millora ja que no havien de baixar fins a Palma per la rehabilitació.

          A mitjans mes de noviembre entorn del Dijous Bo, varen ingressar els primers malalts a la segona planta de l´hospital i durant quasi un mes sols ha funcionat aquesta planta. A principi de la passada semana ja és varen ocupar una sèrie d´habitacions de la primera planta.

          A l´Hospital tenen 40 habitacions, 20 a cada planta de dos llits, que poden atendre 80 pacients. Els quiròfans entraràn en funcionament en el proper més de gener. Poc a poc es va posant en marxa l´hospital de Sant Joan de Déu d´Inca, que sens dubte es una gran millora per Inca i tot el Raiguer.

          A la planta baixa tenen una petita capella per a totes les persones que la vulguin emprar i també s´han posat en marxa els serveis religiosos.També tenen al hall de la planta 0 un petit betlem que es visitat pels interns i tots els que acudeixen a l´hospital.

          El passat dimarts dia 17 a la sala polivalent de la segona planta i va haver un concert de Nadales, a càrrec del grup “ Sa Quarta Estació “, amb la presència dels malats i familiars. Un capvespre alegre i divertit per l´ hospital amb un gran concert.

          El passat diumenge dá 22 a les 12 es varen possar en marxa el serveis religiosos de l´hospital. Amb una missa que va presidir el Vicari Mn. Vicenç Miró. L´hospital de dia que es va emprar va quedar petit per la presència dels malats i familiars. Varen estar presents a l´acte una representació de la Pastoral de la Salut de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu.

          A les matines varen poder assoborir tots amb el bell cant de la Sibil.la i una sèrie de Nadales. El Cor de Sant Joan de Déu de Palma, amb les seves veus varen animar la celebració religiosa que fou molt emotiva.

          A l´homilia Mn. Miró, va dir que esperava que Jesús infant ajudàs a tots els malats perquè tenguessin una millorança i unes bones festes. Vosaltres sou lo millor de l´hospital, ja que les parets sense vosaltres no tenen raó de ser. Els malalts i familiars varen poder gaudir d´una celebració molt emotiva.

          El dia 5 de gener i haurà una nova celebració a les 12 i els Reis Màgics vendràn a l´hospital Sant Joan de Déu d´Inca i duràn obsequis per a tots els malalts.

                                                                                               Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: