Els Reis, visitaren l'Hospital Sant Joan de Déu d´Inca

Varen anar a totes les habitacions i varen dur obsequis pels malats

          El passat diumenge dia 5 els Reis d´Orient, varen començar ben prest el seu recorregut per la nostra ciutat d´Inca. Damunt les 11,45 varen arribar a l´Hospital de Sant Joan de Déu.

          A l´hospital de dia a la planta baixa hi va haver una misa que fou oficiada per Mn. Vicenç Miro, Vicari de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, també hi va haver una representació dels Germans de Sant Joan de Déu i personal de l´hospital.  Així com nombrosos malats i familiars que varen estar presents a la celegració religiosa.

          Els Reis varen entrar al local saludant a tots els presets i varen aprofitar per adorar la imatge del Déu Infant, present damunt l´altar. El celebrant les va donar la benvinguda a l´hospital en nom de tots.

          El Cor de voluntaris de Sant Joan de Déu, va animar la celebració religiosa amb les seves veus, cantant les cançons pròpies de la celebració de Reis o de l’Epifania i una serie de Nadales amb l´ajuda dels interns i familiars presents a l´acte.

          Mn. Miró a les pregaries va dir que demanava la salut per tots els presents, perqué anassin recuperant-se i prest poguesin estar entre els seus. També va demanar als Reis que duguesin regals per tota la gent de l´hospital i per a tota la ciutat d´Inca.

          Acabada la celebració els malalts es varen dirigir a les seves habitacions i els Reis, varen passar per totes i cada una d´elles entregant un obsequi a cada un dels malats. Ses Majestats Melsion, Gaspar i Baltasar, es varen interesear per la salut de cada un i desitjant-los una ràpida recuperació i millorança.

          Sens dubte un acte emotiu i entranyable ja que és la primera vegada que els Reis, vénen a        l´Hospital Sant Joan de Déu d´Inca, que va obrir les portes fa dos mesos.

          Després ses Majestats varen deixar l´hospital  i aprofitaren per anar a dinar i descansar un poc ja que el capvespre i vespre tenien una bona tasca de repartir regals a totes les llars d´Inca.

          El capvespre dels dies 5 i 6 de gener a les sales polivalents de cada una de les  dues plantes els malats i familiars varen esser obsequiats a berenar amb el tradicional “Roscó de Reis”.              D´aquesta manera es varen donar per acabats els actes que durant un mes s´han anat fent al centre hospitalari de la nostra ciutat d’Inca.

                                                                                                                    Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: