Un acte emotiu i recent que congrega molts fidels

          Diumenge a la tarda hi haurà la tradicional Cavalcada dels Reis, que surt des dels voltants de la Parròquia de Crist Rei a les 17,30 hores i transcorre pels carrers cèntrics de la ciutat. Entre l’alegria i festa dels més petits d’Inca i familiars que miren alegres el desenvolupament de la mateixa.

          A l’arribar als voltants de la Parròquia de Santa Maria la Major, cap a les 19,30 hores, Ses Majestats els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar són rebuts a l’exterior de el temple per l’Ajuntament amb el seu alcalde Virgili Moreno a el front, per el rector de la Unitat de Pastoral Mn. Carles Seguí i nombrosos fidels.

          A l’interior de l’temple Ses Majestats adoren el Nen Déu i li ofereixen Or, encens i Mira i es dirigeixen als fidels. Són saludats per l’alcalde que els lliura la clau de la ciutat perquè puguin repartir regals a tots els nens que s’han portat bé a Inca i que són la majoria.

          Després el rector els dóna la benvinguda i una nena en representació dels escolars de la ciutat els llegeix una carta de benvinguda i petició en nom dels nens de la ciutat. Que sempre reivindica alguna cosa per als més petits.

          Acabat l’acte religiós després Ses Majestats comencen la nit frenètica i de treball repartint joguines per tota la ciutat.

          Un acte emotiu i entranyable de recent implantació i que cada any omple el temple parroquial de fidels sent una autèntica festa per als més petits de la ciutat i els seus familiars.

          Són dubte una cita important per a tots, primer gaudir de l’Adoració dels Reis Mags i després recollir els regals a casa nostra.

                                                                                               Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: