El proper diumenge concert del Cor de Sant Pere de Búger a Sant Bartomeu

Tancarà les festes de la barriada de So na Monda

          El diumenge dia 29 de setembre a les 18,15 hores es farà un acte religios cultural al Monestir de Sant Bartomeu, que tancarà els actes de les festes de la barriada de So na Monda. Es farà una missa pels socis de la barriada que han mort al darrer any.

          La Missa será presidida pel Vicari de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu Mn. Vicenç Miró. A la celebració hi assistirà una representació del Consistori que presideix en Virgilio Moreno i la Junta Directiva de l´Associació de Veïns així com nombros públic que habitualment acudeix a l´acte.

          A la part esquerra del temple hi seurà l´homenetjat Gabiel Pieras Salom i la seva familia. Es dóna la circumstància que en Gabriel Pieras va néixer a la barriada al carrer de Formentor i hi va passar la seva joventut fins al seu casament.

          El Cor Parroquial de Sant Pere de Búger baix la direcció d´en Bernat Forteza, que els darrers anys ja hi ha participat, animarà la celebració religiosa. Amb la interpretació de les cançons pròpies de la celebració litúrgica i en acabar la mateixa oferirà un petit i saborós concert.

          El programa d´aquest breu concert serà aquest:  “ Surt a la finestra ” popular; “ Pater Noster ” de Rimski-Korsakow a 4 veus; “ Magnificat “ a tres veus; “ Copeo de Muntanya ” popular mallorquina; “ Himne mallorquí ”, del gran músic  inquer en Bernat Salas i acabaràn el mateix amb la cançó “ Signore delle cime ” de G. Marzi.

          Després del concert l´acte continuarà amb l´homenatge a Gabriel Pieras, Cronista Oficial de la ciutat d´Inca i arxiver honorífic, per la seva tasca d’investigació local.

          Amb el Parlament del President de l´Associació, del guardonat Gabriel Pieras i tancarà l´acte el Batle d´Inca en Virgilio Moreno.

          Per acabar l´acte les persones que ho vulguin podrán visitar el Museu de Ses Monges Tancades.

          Amb aquest emotiu acte acabaràn les festes de la barriada de So na Monda, que amb il.lusió ha preparat l´Associació i que conviden als veinats a asistir a l´acte.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: