Punts Amb Vida lliura més de 200 litres de llet al Menjador Social

 Amb la seva campanya de venda de coletereos “Somos la leche”

          Aquest passat cap de setmana Punts Amb Vida va lliurar 204 litres de llet en brics per al Menjador Social de la nostra ciutat. Això ha estat possible gràcies a l’acceptació que està tenint la campanya de venda de coleteros sota el lema “Som la llet”.

          Punts Amb Vida és un dels projectes d’Inca Mallorca Solidària, la Junta Directiva està formada per Antonia Triguero, Jaume Estrany i Catalina Simonet. Amb la col·laboració de la gent hem pogut realitzar el primer lliurament de llet, però esperem continuar ja que el Menjador Socil necessita molta més.

          Inca Mallorca Solidària a més d’ajudar a molts particulars i entitats de la nostra ciutat i de la nostra illa també ajuda a altres països com el projecte “Ara amb Síria”.

          El col·lectiu de Punts Amb Vida, està integrat per un bon nombre de dones que treballen de forma desinteressada en la realització de moltes activitats amb finalitats benèfiques.

          Els coleteros que han posat sota el títol “Som la llet” han estat realitzats per Catalina Llabrés Rayó, a hores d’ara ha realitzat més de cinc-cents. El local social al carrer de Sant Domingo 11, es troba ara tancat per vacances. Però la Junta Directiva i voluntariat treballen ja en la programació de la temporada que començarà el proper mes de setembre.

          Els coleteros que es venen al preu de 2 €, que ajuden a comprar 3 litres de llet es poden adquirir en aquests llocs: Llongeras Inca; Saló 1973 Inca; Perruqueria Eclat; Cristina Caracuel Perruqueria; Glòria Perruqueria; Contrast estistes; Hiper Centre; Col·legi Beat Ramon Llull; Paula Method; Fotn Sant Francesc i Ziving Inca.

          Antònia Triguero ens diu que s’ha fet el primer lliurament de llet i s’espera seguir aportant més amb la venda d’aquests bonics coleteros ja que hem doblat els punts de venda. He d’agrair la col·laboració de la gent en aquesta campanya, sense la seva ajuda prossegueix Triguero no seria possible.

          Hem d’agrair la donació de faldilles dels col·legis Beat Ramon Llull, La Puresa, Sant Tomàs d’Aquino, Sant Vicent de Paul i Beata Francinaina Cirer. Amb aquesta donació de faldilles hem fet uns coleteros preciosos que es posaran a la venda en aquests col·legis col·laboradors i amb la seva venda seguirem ajudant al Menjador Social de la nostra ciutat.

          La tasca que realitza el Menjador Social a la nostra ciutat és molta assenyala Triguero, durant tot l’any que ajuda al col·lectiu de gent més necessitada de la nostra ciutat i nosaltres aportem el nostre granet de sorra gràcies a tots els inquers col·laboradors.

          La nostra felicitació per aquesta bella tasca que realitza Punts Amb Vida i esperem que molts anys puguin seguir treballant amb aquesta bonica i humanitària tasca.

                                                                                                                  Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: