El batle d’Inca va elogiar la importància del Cicle de Concerts d’Orque de Santa Maria la Major

El passat dijous dia 8 es va celebrar el segon concert del Cicle de Concerts d’Orgue, que es realitzaran tots els dijous dels mesos d’agost i setembre a les 12 hores. Un total de nou amb organistes de reconeguda vàlua que acostaran els sons del nostre orgue major als aficionats a aquest tipus de música.

          El Setmanari Dijous col·labora en aquest Cicle de Cociertos, donant a conèixer els concertistes i donant suport a aquesta activitat que és tan positiu és per a la nostra ciutat.

          En representació del Setmanari Dijous Gabriel Pieras, va presentar al segon organista Tomeu Mut, que després de guanyar les oposicions és l’organista titular de la Seu de Mallorca i també de la seva població natal Sencelles. Va donar a conèixer el seu currículum ampli i extens, que combina amb la docència a la UIB i també les peces que tocaria a la nostra ciutat.

          Un cop finalitzat el concert l’alcalde d’Inca Virgili Moreno, ha assenyalat que des de l’Ajuntament seguiran donant suport a aquesta iniciativa ja que és summament important i positiva per a la nostra ciutat. Animant als inquers a acudir-hi, cal és un luxe tenir concertistes d’aquesta categoria a Inca.

          Estava també present a l’acte Tania Dovgal que precisament avui dijous serà la concertista i que es troba de vacances a l’illa.

          A la fotografia podem veure a Gabriel Pieras, del Setmanari Dijous i cronista Oficial de la ciutat; Bernat Forteza, coordinador del Cicle de Concerts; Tania Dovgal, organista d’Ucraïna; l’alcalde d’Inca Virgili Moreno i Tomeu Mut, organista de la Seu.

                                                                                                                  Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: