Molta participació a la festa patronal de la Parròquia de Sant Domingo

Al final de la missa tots els assistents van ser convidats a un gelat

          Diumenge passat a la tarda nit es va celebrar a la Parròquia de Sant Domingo la festa patronal al titular de la mateixa Santo Domingo de Guzmán. La seva festa litúrgica era el dijous dia 8 però en els últims anys es ve celebrant el diumenge més proper a la festa.

          El temple estava bellament adornat i al presbiteri es trobada la Mare 

de Déu del Roser de l’època dels Dominics a Inca, que van estar 200 anys i el reliquiari amb la relíquia de Sant Domingo.

          Va acollir la presència de molts feligresos de la barriada des Blanquer, que senten com a pròpia la Parròquia de Sant Domingo i participen en les activitats que realitzen.

          Abans de començar la celebració Margarida Bonet, que la seva família fa molts anys que col·labora amb la parròquia, va donar la benvinguda als presents en nom de la Parròquia a la festa patronal del nostre titular.

          Hi va haver una missa solemne concelebrada, la mateixa va ser presidida per Mn. Francesc Xavier Riutort, Vicari fins ara de la Unitat de Pastoral de Manacor, que ara anirà a Roma a ampliar els seus estudis. Es dóna la circumstància que és company d’estudis del nostre Rector i van ser ordenats el mateix dia. Juntament amb el concelebrar el rector Mn. Carles Seguí i el rector emèrit Mn. Pere Fiol, juntament amb el Diaca Permanent Mn. Roger Fernández.

          El Cor Parroquial de la Parròquia de Sant Domingo amb les seves belles interpretacions van donar major brillantor a la celebració religiosa. Mentre els fidels veneraven la relíquia de Sant Domingo el Cor va interpretar els Goigs en honor de Sant Domingo d’Inca.

          En la seva homilia Mn. Riutord va fer una breu semblança del fundador dels dominics, destacant entre altres coses que era una persona senzilla, alegre i molt misericordiós. Aquestes coses- va dir- nosaltres les podem posar en marxa en els nostres dies. Igualment va destacar la tasca de l’Ordre dels Predicadors a l’església ia la nostra illa.

          Al final de la celebració Mn. Vaig seguir va donar les gràcies al celebrant per haver acceptat la invitació, a totes les persones que ajudin en el funcionament de la Parròquia de Sant Domingo en el seu dia a dia i al Cor Parroquial que anima totes les celebracions.

          Com és habitual al final de la celebració es va oferir a tots els assistents a la placeta de la parròquia un gelat i un got d’aigua fresca mentre aprofitaven per felicitar-uns als altres.

          Una festa emotiva i molt participada que va servir una vegada més per demostrar l’afecte de la barriada des Blanquer feia la Parròquia de Sant Domingo.

                                                                                                              Guillem CollUna resposta a «Molta participació a la festa patronal de la Parròquia de Sant Domingo»

 1. Avatar de Francisca Coli Noguera
  Francisca Coli Noguera

  Estic contenta de sabre com sa va viura la festa de Son Domingo,gracies per la informacio I de la participació dels capellans I feligrasos…..

  El dom., 25 ago. 2019 23:19, UNITAT PASTORAL DE LA MARE DE DÉU escribió:

  > B. S. posted: ” Al final de la missa tots els assistents van ser convidats > a un gelat Diumenge passat a la tarda nit es va celebrar a la > Parròquia de Sant Domingo la festa patronal al titular de la mateixa S” >

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: