L´Associació del Club del Pensionista fa entrega d´aliments al CDA de Càritas

 El mes de juliol correspon entre altres a l´Associació de Gent Gran del Club del Pensionista, que presideix en Lluis Contreras Pino i que està al carrer de Sant Domingo 37 fer l´entrega d´aliments al CDA de Càritas.

          Son moltes les necesitats que tenim a Inca i els seus voltants i el CDA ( Centre de Distribució d´Aliments ) ha organitzat les ajudes que ofereixen les distintes Associacions de Gent Gran ; Confrarries de Setmana Santa ; les escoles d´Inca i totes les entitats que vulguin donar una ma. Es per això que durant tot l´any es vant fent distintes entregues que no acaben mai de satisfer les mancantes del centre d´Inca que son moltes.

          Des de l´Associació del Club del Pensionista, volen agrïr la col.laboració de les persones del Club que han participat a les activitats i els socis que han fer posible aquesta aportació col.laborant amb Crìtas que tan bona feina fa a Inca i per tot Mallorca.

          Esperen en el futur poder continuar aportant al seu petit gra d´arena per ajudar a les persones més necessitades de la nostra ciutat. Una petita col.laboració de cada persona al final és gran.

           Des de Càritas volen agraïr aquestes ajudes i en concret  ara al Club del Pensionista, que sempre son ben rebudes.

          També totes les recollides que s´han fet a les escoles d´Inca abans d’acabar el curs, on els nins han participat duent els productes que s´han anat necessitant                                                                                                                               C.M.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.