Ara fan una campanya per comprar llet per al Menjador Social

          Punts Amb vida, una iniciativa solidària nascuda a Inca, per al món, la seva seu social és al carrer Sant Diumenge 11, a les antigues dependències del Club del Pensionista. La costura creativa és el seu fil conductor, puntades solidàries que uneixen inquietuds i desitjos, donant valor al treball manual. Amb el seu treball col·laboren en projectes solidaris d’Inca ia Mallorca.

          Persones de diferents generacions comparteixen coneixements i treballen juntes per crear objectes, que són més que això. Dissenyen, confeccionen, teixeixen, broden …… tot amb molta meravella. MIMAM cadascuna de les seves peces úniques. 

          Tots podem ensenyar, aprendre i col·laborar ens diu Antonia Triguero, responsable de la posada en marxa de Punts Amb Vida que tan bona tasca realitza en molts projectes. 

          Ara aquest estiu han realitzat una campanya d’uns bonics coleteros per a les noies i dones. El que es recapti dels mateixos anirà íntegrament al Menjador Social de la nostra ciutat, ja que es destinarà a comprar llet.

          Si portes els cabells llargs, hi ha un bàsic de l’estiu (després del ventall) que no t’ha de faltar, seguia apuntant Triguero. El coletero que sempre acaba perdent-se, per això busca’t 1 colorit i original alhora que ajudes al Menjador Social.

          Uneix-te a la nostra campanya d’estiu, ens diu. Un coletero = 3 litres de llet. Et sembla una bona raó? Si és així, podràs adquirir algun d’ells en diversos punts de venda a Inca.Contrast Estilistes; The Paaula Method – El Mètode de Paula; Cristina Caracuel, perruqueriaPerruqueria Glòria. Allà podran triar el seu coletero favorit. El preu del coletero són 2 €. Esperem que aquesta campanya que han iniciat sigui un èxit.

                          Una batedora industrial per al Menjador Social     

          Gràcies a la Cafeteria Polígon Mercantil ja Inca Mallorca Solidària es va comprar una batedora industrial per al Menjador Social, faltava un braç més llarg i s’ha comprat amb l’esforç de les nostres dones de Punts Amb Vida i les persones que sempre estan disposades a comprar els petits tresors creats en Punts amb Vida.

          Una altra de les campanyes que ha tingut molt bona acceptació han estat els ventalls solidaris amb lletres de les cançons de Tomeu Penya.

          S’han venut molts a la seva seu social i també en diferents punts de venda que hi ha a l’illa amb això s’ha aconseguit ajudar per costejar les teràpies de Javi i Lluc que són molt costoses.

          A l’agost, estaran de vacances per tornar al setembre amb renovada il·lusió i nous projectes.

          Cal donar les gràcies a aquestes dones artesanes i solidàries, per omplir de tant afecte a moltes persones amb la seva excel·lent tasca. A AntoniaTriguero,sempre recolzant i animant tants projectes solidaris de la ciutat. 

                                                                                                        Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: