Mare de Sor Teresa Escartín, Priora dsel Monestir de Sant Bartomeu


 El passat cap de setmana va morir a la nostra ciutat Ascensión Acin Claver, mare de Sor Teresa Escartín, Priora dsel Monestir de Sant Bartomeu de la nostra ciutat. Una llarga vida ja que va morir amb més de 102 anys dse edat ja ñpiunto de complir un més. Es trobava relativament bé fins poc abans dse morir.

          Era una persona molt coneguda a la nostra ciutat, principalment per la gent que visitava Ses Monges Tancades, Ja que feia molts anys que passava llargues temporades a la nostra ciutat.
          Fa uns anys ja que vivia de forma contínua a Inca i era atesa per la seva filla Sor Teresa.
          El passat mes d’octubre en l’homenatge a la vellesa dins de les Fires d’Inca, era l’àvia de més edat. Però ella amb la seva senzillesa habitual ja que no era d’aquí, em va dir que trobava que el premi havia de ser per una persona d’aquí, ja que ella era de Tudela.
          La Missa funeral per l’etern descans de la seva ànima es va celebrar a l’església de Sant Bartomeu. Una missa concelebrada i presidida pel Capellà del Convent Mn. Santiago Cortés, juntament amb Mn. Pere Fiol i Mn, Vicenç Miró,
          En la seva homilia Mn. Cortés va destacar la senzillesa i el bon caràcter de la morta que es guanyava l’afecte de tots els que la tractaven.
          L’església de Sant Bartomeu, es trobava plena de fidels que volien testimoniar el seu afecte cap a Sor Tersa Escartín i Clomunidad per la mort de la seva mare. També hi era present la seva altra filla Pilar Escartín, que havia arribat des de Tudela uns dies abans de motrir per visitar-la com feia amb freqüència.
          La nostra sentit condol a les seves dues filles Sor Teresa i Pilar Escartín, extensiu a la Comunitat, Assegurances que des del cel intercedirà per Inca a la que ell estimava, després de la seva Tudela.

                                                                                                                         -gcm-Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: