Intensa activitat de l’Harpa d’Inca que va cantar la missa de Sant Josepmaria Escrivà

Demà participa en un concert a la Seu de Mallorca

          El passat dimecres a la nit l’Orfeó l’Harpa d’Inca, va participar en la missa en honor del fundador de l’Opus Dei Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer que es va celebrar a la Parròquia de Sant Nicolau de Palma.

          Fa uns anys que l’Harpa d’Inca ha cantat en la festa del fundador de l’Opus, que anteriorment celebraven la missa a la Seu de Mallorca.

          Van interpretar les cançons pròpies de la missa del sant A començament van cantar “Canticorum Iubilo” i al final el tradicional “Regina Coeli”. La festa va congregar a molts simpatitzants i afiliats de l’Opus Dei de l’illa. Així com a altres fidels que es van unir a la festa.

          L’Harpa d’Inca un cop més va fer a Palma estela del seu bon fer amb una brillant interpretació. Al final de la mateixa el públic present els va dedicar una gran ovació

                                           Concert a Bunyola

          Dissabte passat va participar en el concert homenatge a l’antic director de la Coral Polifònica de Bunyola Jaume Conti, mort fa uns mesos.

          Era un concert conjunt yl’Harpa d’Inca va ser convidada a participar-hi en el qual van intervenir:  Cinquena Justa; Orfeó l’Harpa d’Inca; Orfeó d’Alaró; Schola Cantorum; Coral Polifònica de Bunyola i Ars Musicae – OrquestraBarroca;que van cantar “El Cor d’esclaus” de l’opera Nabucco, de G. Verdi.

          Acabada aquesta interpretació el públic present a la parròquia de Sant Mateu de Bunyola els va dedicar una gran ovació. El orfeó l’Harpa Inca va demostrar un cop més el seu bon fer en aquesta col·laboració.

                                    Concert a la Seu de Mallorca

                    Per demà divendres dia divendres dia 5 de juliol a la Seu de Mallorca tindrà lloc el concert participatiu de l’Obra Social “la Caixa”. La Coral de la Universitat dels Illes Balears i l’Orquestra Barroca de Sevilla juntament amb les corals participants: Orfeó UIB; Cor de Pares i Mares de la UIB; Coral Sant Julià de Campos; Cor Ciutat de Mallorca i Orfeó l’Harpa d’Inca.

          Estaran acompanyats, pels solistes Jone Martínez (soprano), Marta Infante (contralt), Ariel Hernández (tenor) i Tomeu Bibiloni (baix) que interpretaran la “Cantata 147” de JS Bach.

          L’orquestra oferirà una primera part sola, també d’obres de Bach, tots sota la direcció de Joan Company. L’entrada a aquest important concert és gratuïta, amb recollida de la invitació prèvia al CaixaForum de Palma fins a esgotar l’existència.

          Ens alegrem que novament l’Harpa d’Inca prengui part en aquesta interpretació que es realitzarà a la Seu de Mallorca, on ha actuat moltes vegades com coral convidada o en solitari.                   

                                                                                             Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: