Dilluns festa aniversari de la mort de Sor Clara Andreu

El Cor de Sant Pere de Búger animarà la celebració

         El dia 24 de juny se celebra la festa de Sant Joan i l’aniversari de la mort de la Venerable Sor Clara Andreu, monja jerònima de Sant Bartomeu d’Inca que té obert el procés de Canonització a Roma. Es complirà el 391 aniversari de la seva mort i el seu record segueix ben viu entre les seves germanes de Comunitat i entre els ciutadans. Així com a la comarca del Raiguer, ja que són molts els fidels que aciden a aquesta festa.

         Anualment s’editen 2 butlletins sobre la seva vida i fama de santedat que es distribueixen gratuïtament entre els fidels d’Inca. També s’enviïn a tots els pobles de l’illa, a la península i estranger. Prova evident que la figura de Sor Clara Andreu segueix interessant als fidels.

         La missa solemne concelebrada serà presidida per Mn. Gabriel Ramis, que és el Vicepostulador de la Causa de Canonització, que informarà als presents dels passos que es van donant en el procés.

         El Cor Parroquial de Sant Pere de Búger que dirigeix Bernat Forteza, amb les seves veus donaran major brillantor a aquesta celebració religiosa. Aquest cor des de fa dos anys participa amb un breu concert que se celebra dins de les festes de la barriada de So na Monda.

         La Comunitat de monges jerònimes conviden a tots els inquers a participar a la missa que en aquest dia es celebra a Sant Bartomeu. Una celebració en aquest lloc emblemàtic ia punt de complir els 490 de presència de Ses Monges Tancades a Inca, on amb aquest afectuós nom són conegudes.

                                                                                                       Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: