Més de 300 persones participen del sopar benèfic per la restauració del Cambril de la Mare de Déu

En l’organització hi col·laboraren diverses associacions del poble, catequistes i l’Esplai

Els llosetins han mostrat una vegada més l’estima que tenen per l’antiquíssima imatge de la Mare de Déu de Lloseta i han respost en massa a la convidada a participar d’un sopar benèfic per a sufragar les despeses de la restauració del cambril. Superant totes les previsions que s’havien fet, unes 330 persones varen assistir a aquests sopar a la fresca de frit de matances i postres que es va celebrar el passat divendres 10 de maig a Sa Mina.

L’organització del sopar va ser possible gràcies a la col·laboració de tot un poble. L’Estel del Cocó i l’associació “Ni verd ni madur” s’encarregaren de cuinar el frit, mentre que les catequistes i membres del Coro parroquial elaboraren les coques que es serviren de postres. També hi col·laborà l’ajuntament, que aportà les begudes i cedí l’espai, el mobiliari i l’equip de so que s’utilitzà la vetllada. Els comerços del poble també contribuïren amb un preu més econòmic dels productes que es serviren. I nombrosos veïnats s’acostaren per posar una mà perquè tot estàs a punt.

Durant el sopar es projectà un resum de fotografies que mostraven com s’ha anat recuperant la talla de la Mare de Déu de Lloseta i el seu cambril amb les diverses restauracions que s’han fet en les darreres dècades. I els assistents varen poder veure també alguns detalls de la darrera intervenció que s’ha fet gràcies a la col·laboració de Llorenç Mir i altres persones de Lloseta. Just després de les postres, els nins i nines de l’Esplai, acompanyats dels seus monitors, varen realitzar una actuació de balls i cants per mostrar al poble la proposta educativa en la fe dins el temps lliure que reben aquests infants cada dissabte. Una proposta que està inserida dins la fe d’aquest poble cristià, que es trobava reunit en el sopar, i que es va oferir una vegada més a pares, padrins i educadors com a mètode de creixement dels infants.

La vetllada va finalitzar amb un sorteig de regals que havien regalat alguns comerços i persones del poble, entre ells una rèplica a petita escala de la talla de la Mare de Déu de Lloseta. Amb aquest sorteig es va acabar de completar la recollida de fons per poder pagar la recent intervenció al Cambril de la Mare de Déu. L’equip de la Unitat de Pastoral va agrair profundament la col·laboració de tots, sobretot per la fe i l’afecte a la Mare de Déu que havien mostrat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: