La comunitat cristiana de Biniamar es reuneix a l’església parroquial per celebrar el Triduo Pasqual

Els cristians de Biniamar han celebrat la Setmana Santa amb molta intensitat. El Dijous Sant els fidels es varen reunir a l’església parroquial per celebrar el Sant Sopar. Un grup de membres de la comunitat representaren els deixebles als quals el rector, Carles Seguí, els rentà els peus, rememorant aquest gest que tengué el Senyor. La Casa Santa es decorà amb un domàs vermell i es convidà a pregar davant el Santíssim. El divendres Sant es celebrà la Passió i mort del Senyor i tot seguit es realitzà el davallament, amb la participació d’un bon grup de persones, que interpretaren el paper dels romans, les tres Maries i els deixebles. I el diumenge de Pasqua, els fidels es tornaren a reunir a l’església per celebrar amb goig la Resurrecció del Senyor, amb la processó de l’Encontre a l’interior del temple i l’Eucaristia, celebrada de forma molt solemne.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: