Processó, benedicció de rams i eucaristia a Lloseta per celebrar el Diumenge de Rams

Un any més els llosetins han celebrat amb tota solemnitat el Diumenge de Rams. A les 10 del dematí es varen congregar a la placeta del teatre per a la benedicció dels rams d’olivera i palmes. Des d’allà sortiren en processó en direcció a l’església parroquial, acompanyant a Jesús, que representà un jove del poble, el qual, imitant el Senyor, anava pujat dalt d’una somereta. Dotze homes, representant els deixebles amb palmes a les mans, l’acompanyaren i al darrera el seguí tot el poble. Ja a l’església, el vicari de la nostra Unitat de Pastoral, Vicenç Miró, celebrà la solemne eucaristia en la qual es llegí i medità la Passió de nostre Senyor. Una celebració que va estar acompanyada pels cants litúrgics interpretats pel Coro parroquial de Lloseta, que convidaren a pregar i reflexionar. I és que si bé aquest diumenge es commemora l’entrada triomfal de Jesucrist a Jerusalem, dies després aquell mateix poble el condemnà a mort. Amb aquesta celebració es va convidar a tots els assistents a meditar quina posició tenim cadascun de nosaltres davant el Senyor, si estam entre els que l’acompanyen a la creu o els que el condemnen.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: