Brillant concert de l’Agrupació Musical Joventut d’Inca

A la Parròquia de Santa Maria la Major amb la benedicció de l’estendard

         El passat dissabte a la nit es va celebrar a la Parròquia de Santa Maria la Major el tradicional Concert de Setmana Santa, que cada any realitza a la nostra ciutat l’Agrupació Musical Joventut d’Inca.

         Abans s’havien concentrada a la plaça d’Espanya per realitzar la cercavila des de la plaça pel carrer Major fins a la Parròquia. Sobre les 8,30 van entrar al temple interpretant la peça “Amor i Sentiment” de Francisco Nogales entre els aplaudiments dels assistents.

         El temple comptava amb una bona presència de públic que va seguir amb interès el desenvolupament del mateix. En tots dos costats del primer banc es trobaven les autoritats locals. Amb la presència dels exalcaldes Pere Rotger i Rafa Torres i la de l’actual Virgili Moreno.

         L’acte va començar amb la benedicció de l’estendard de l’Agrupació que portaven els padrins Catalina Genestra i Rafa Torres, benedicció que va realitzar el rector Mn. Carles Seguí entre els aplaudiments del públic present.

         Després els padrins van lliurar l’estendard a la portadora habitual Lucy Verdun i els músics es van col·locar en el presbiteri i va començar el concert.

         L’Agrupació Musical Joventut d’Inca, que tenim la sort de poder-la escoltar moltes vegades durant tot l’any compta amb uns 40 membres. El seu president és Paco Planas i la direcció musical de la mateixa va a càrrec de Joan Miquel Fuster; Elisabet Torres i Miquel Angel Celiá.

         La presentació de la banda i concert va anar a càrrec de Francisca Campaner, que va glossar el bon fer de la mateixa i les diferents interpretacions.

         A la primera part van interpretar “Quan em allunyi de tu” d’Oscar Ruíz; “Humil Captiu” de Javier Calvo; “Estrella Reina del Cel” de José M Mena; “Portant l’amor” de Alejandro Moreno i “Reina de l’amor” de Víctor Ramírez.

         Després en l’intermedi del concert es va procedir al lliurament d’un obsequi als nous membres de l’Agrupació Musical per part del President Paco Planas. El seu director Joan Miquel Fuster, va agrair la feina dels membres de la Banda, són dies d’esforç i assajos per passejar amb orgull el nom de la ciutat. La nostra agraïment i suport a la Unitat de Pastoral que cada any ens cedeix un temple per al concert, a l’Ajuntament pel seu suport, a l’Associació de Confraries i als col·laboradors ia tots vosaltres per estar al temple.

         L’artista Manuel Bozada que compta amb fills i néts a la Banda i l’ha vist créixer des de l’inici realitzarà una escultura de la mateixa. S’estrenarà amb motiu del 25 aniversari que celebraran el proper any i va mostrar la maqueta als presents entre els aplaudiments.

         Per la seva banda l’alcalde Virgili Moreno, va dir que cada any ens sorprendéis pel vostre bon fer i superació constant. Podeu comptar amb el suport de l’Ajuntament ja que sempre el vostre treball va unit al nom de la ciutat i són moltes les vegades durant l’any que treballeu per Inca. Com a alcalde puc dir-vos que és un orgull i un honor tenir-vos a la nostra ciutat. Us demano als presents un fort aplaudiment per a la banda.

         Finalment a la segona part van interpretar: “La Saeta” de Joan M. Serrat; “Espéranos al Cel” de José M. Mena “Verge de la pau” de Vicente Cazeta. Fora del programa van interpretar una peça més. Totes i cadascuna de les interpretacions van ser llargament aplaudides pels assistents i al final del mateix se’ls va dedicar una gran ovació.

         Després els músics van sortir a la plaça de la Parròquia i els assistents van poder felicitar-los per la seva bona feina.

         Sens dubte un bon concert on els assistents van gaudir del bon fer de l’Agrupació Musical Joventut d’Inca. Que nosaltres puguem seguir gaudint molts anys de la seva bona feina.

                                                                                         Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: