Catalina Bel Coll serà la pregonera de la Setmana Santa

El concert serà a càrrec de la Unió Musical Inquera

         Dissabte que comencen de forma solemne dels actes de la Setmana Santa de la Ciutat amb el XXXIV Pregó Concert de Setmana Santa. Aquest acte tindrà lloc a la Parròquia de Santa Maria la Major a les 20,30 hores.

         Abans de la celebració del mateix des de la Parròquia de Sant Domingo a les 20,15 se celebra la processó dels Estendards de les Confraries que després es col·loquen en el presbiteri del temple.

         A la porta del temple major de la ciutat la pregonera serà rebuda per l’Associació de Confraries i el Consistori inquer. Després s’asseu al primer banc al costat de l’Associació i Consistori.

         En aquesta ocasió i coincidint amb el 75è aniversari de la fundació de la Confraria del Sant Crist d’Inca, el majordom primer és Antelm Ferretjans. La pregonera serà Catalina Bel Coll Beltrán, membre de la Junta de Govern d’aquesta confraria.

          És mestra jubilada del Col·legi Beat Ramon Llull de la nostra ciutat on ha exercit durant tota la vida laboral. Des de jove ha crescut en la devoció al Sant Crist i és membre de la confraria des de fa molts anys. El seu pare Josep Coll va ser molts anys el seu president.

         Després del pregó hi haurà el tradicional concert que en aquesta ocasió serà càrrec de la Unió Musical Inquera. Que tenim l’oportunitat de poder escoltar-la moltes vegades en el transcurs de l’any.

         Una oportunitat per poder escoltar a una pregonera, ja que la majoria de vegades han estat homes els pregoners. Encara que fa uns anys ho va ser Margalida Gual, professora de Llevant jubilada.

         Es dóna la circumstància que Josep Noguera Coll, membre de la Confraria del Sant Crist i nebot de la pregonera, un cop finalitzats els actes de la Setmana Santa d’enguany substituirà José Fernández al capdavant de l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca.

         La Confraria del Sant Crist ha confeccionat un programa d’actes per commemorar aquests 75 anys de la seva fundació que es faran en el present any.

                                                                                                 -gcm-


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: