El Sant Crist del Perdó dissabte recorrerà la barriada de Crist Rei

És traslladat a la Residència de la tercera edat i torna al temple

         Dissabte que ve el Sant Crist del Perdó i la Bona Mort que presideix la Parròquia de Crist Rei deixarà per unes hores el temple per recórrer els carrers de la barriada.

         A les 16,15 hores es farà la concentració dels que hi participen. Per sortir la imatge a les 16,30 del temple acompanyat pels membres de la Confraria de Crist Rei i membres de la Banda de Cornetes de la Confraria. Així com veïns de la barriada i fidels que desfilen darrere de la imatge.

         El Sant Crist surt pel portal major i des d’allà pel carrer de Costa i Llobera, carrer Lloseta arriba a la Residència de la Tercera Edat. El Sant Crist és portat per membres de la confraria i fidels que ho desitgin.

         Un cop a la residència de la tercera edat se celebra una missa per als residents, en la qual participa el Cor de Sant Domingo. Durant la celebració el Sant Crist del Perdó i la Bona mort és custodiat per confrares.

         Finalitzada la missa la imatge és venerada pels residents i de nou torna al temple. Pel mateix recorregut, en l’últim tram passa pel carrer de Santiago Rusiñol i entra de nou a la parròquia pel portal major on és col·locat en el temple per a la seva veneració.

         Una processó que es realitza des de fa molts anys. Encara que anteriorment es feia a la vigília de Pentecosta i des de fa uns anys es va traslladar de data. Per realitzar-se abans de començar les processons de la Setmana Santa com la resta de les processons.

                                                                                            G. CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: