Catequesis per a adults i joves del Camí Neocatecumenal

Dins la nostra Unitat de Pastoral l’Esperit Sant ha suscitat congregacions monàstiques, religioses i comunitats parroquials des del primer moment en que Crist és anunciat i adorat com a Déu i com a Germà Gran de la nostra Humanitat sempre necessitada. Ens hauríem de remuntar als segles de la conquesta i fins ara…

Actualment comptam també entre nosaltres amb grups de joves i nins per a què Jesús sigui conegut, estimat i seguit, grups de pregària, grups d’acció social cristiana, i també comptam entre nosaltres amb l’ajuda de mètodes que l’Església ha reconegut com inspirats per l’Esperit per seguir la tasca de construir el Regne de Déu ja aquí i ara. Aquest mètodes són denominats com a “Moviments d’Església” i és ben coneguda la seva eficàcia a l’hora de crear un ambient propici per a l’evangelització.

Dins la nostra UP comptam amb els moviments de “Cursillos de cristiandat”, dels “Grups d’oració i amistat”, del “Camí Neocatecumenal”, de la “Fraternitat de Comunió i Alliberament”, a més d’altres grups de pregària i reflexió de la Paraula de Déu.

A aquesta ocasió el “Camí Neocatecumenal” ens convida a les properes catequesis que s’organitzen per a donar a conèixer aquest carisma tan estès arreu de l’Església Universal i que ens ajuda a crear una família de cristians que viu de la Paraula i de la Caritat fraterna. Per això a partir del 28 de gener, cada dilluns i cada dijous, fins el 14 de març, convoquen a tots aquells joves a partir de 14 anys i a tots els adults, sense límit d’edat, a participar de les catequesis que provoquen l’admiració per Jesucrist i el seguiment dins la Seva Església.

Des de l’equip de pastoral vos hi convidam!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: