Els fidels de Biniamar celebren unes matines molt sentides

Biniamar va celebrar amb molta devoció el naixement del nin Jesús en unes Matines que va presidir mossèn Pere Fiol, amb l’ajut del diaca Rafel Verger. Els biniamers havien engalanat l’església parroquial amb les tradicionals neules per a l’ocasió. I un grup d’infants de la comunitat es varen estar preparant durant molt de temps per fer les representacions que són tradició a Mallorca en aquesta celebració. En Carles va pronunciar el sermó de la Calenda, na Maria va interpretar el cant de l’àngel i na Cati la sibil·la. La veu d’aquests infants va servir per anunciar a la comunitat que ens ha nascut un Salvador, el Messies, que és fa present en cada Eucaristia en el pa i el vi per esser aliment per a tots els cristians.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: