Almoina penitencial d’Advent 2018 de la UP Mare de Déu

Les quatre setmanes prèvies a la solemnitat del naixement del Senyor, per tot els cristians, són dies de conscienciació de l’esperança que vivim tenint el Senyor entre nosaltres i de quina iniciativa tan caritativa ha tingut el Pare deixant que el Fill comparteixi les nostres realitats, a vegades tan mancades de veritat i d’afecte vertader. És per aquesta gratuïtat amb el Pare que ens demanam com li podem correspondre perquè altres puguin compartir la mateixa esperança que neix de la relació amb el Seu Fill, és a dir la fe, perquè el món sigui més el Regne que ja ha estat inaugurat amb la presència de l’Esperit donat a la Pentacosta pel nostre germà gran, Jesús.

Enguany hem volgut compartir una mica dels nostres béns amb les persones més ancianes de la nostra diòcesi i l’almoina de l’Advent l’hem compartida amb la iniciativa de la congregació de les Germanetes dels Pobres, presents a la nostra diòcesi, i que fa una tasca tan bella d’acompanyar als més ancians a viure els darrers anys de la seva vida dins un àmbit cuidat des de l’experiència de Jesús suscitat a Sta Joana Jugan.

El passat dia 2 de gener, aprofitant la bella sortida amb els escolans de la Unitat Pastoral per veure els betlems de Ciutat i passar un dia de fraternitat, vàrem visitar la residència i es va fer l’entrega del “xec simbòlic” dels 2.000€ recaptats per tots els fidels de les vuit parròquies que integren la Unitat Pastoral de la Mare de Déu.

Moltíssimes gràcies per a la vostra generositat i continuem la tasca social i evangelitzadora de repartir esperança a partir de la companyia del Déu fet Infant, que és fa visible i experimentable en la Seva Església Catòlica.

L’Equip de Pastoral


Santa Joana Jugan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: