Bon concert del Cor de Son Dameto a la Parròquia de Sant Domingo

Diumenge passat un cop finalitzada la missa dominical va tenir lloc a la Parròquia de Sant Domingo, un concert del Cor de Son Dameto de Palma de l’AA.VV Són Dameto- Són Pizà sota la direcció de Francesc Bonnín. Aquest concert va ser possible gràcies a la Fundació Cultural Es Convent i la col·laboració de la Unitat de Pastoral que va cedir el temple per a la seva realització.           

Primer va haver-hi unes paraules de benvinguda del Rector de la Unitat Mn. Carles Seguí, que va agrair la col·laboració de la Fundació Cultural Es Convent, que gràcies a ells havia estat possible el concert. També va agrair la col·laboració de la coral i dels fidels presents que omplien el temple que amb la seva col·laboració ajuden a mantenir el patrimoni religiós d’Inca que és de tots.           

La president de la Fundació Cultural Es Convent Carme Lorente, va fer la presentació del Cor, que va parlar de la qualitat del mateix, així com de la seva gran activitat concertística que realitzen. També va agrair la col·laboració de la Unitat de Pastoral que sempre col·labora en les activitats que realitzem.          

L’entrada al mateix era gratuïta, si bé es va demanar un donatiu per ajudar a sufragar les despeses de les obres que s’han realitzat a les Parròquies de Santa Maria la Major, Sant Domingo i Crist Rei, en aquests últims anys, principalment a la façana del carrer Sirena de la Parròquia de Santa Maria. Com que és un edifici protegit es van haver de canviar els materials per a la seva realització el cost es va incrementar en uns 40 mil euros. Encara que també es va haver de realitzar una reforma al campanar de la Parròquia de Sant Domingo i en el presbiteri de la Parròquia de Crist Rei.          

Un cop més el Cor de Son Dameto, va demostrar la seva gran qualitat musical amb un gran concert amb un extens i variat repertori. Al final van ser llargament aplaudits pel públic present al temple dominicà.          

Els aficionats a la música diumenge van tenir l’oportunitat de poder escoltar un bon concert d’una bona coral i alhora ajudar al manteniment del patrimoni religiós de la nostra ciutat.

                                                                                                          -gcm-


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: