Els cors de la Unitat de Pastoral es reuneixen a l’església de Sant Domingo per cantar el Nadal

El concert es va celebrar el divendres 28 de desembre i hi participaren onze grups i coros

La parròquia de Sant Domingo ha estat enguany l’amfitriona del concert “Canta el Nadal” que s’ha celebrat per cinquè any consecutiu a la nostra Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. Ara ja podem dir que és un gest ben consolidat dins el calendari de Nadal a la nostra agrupació. I no només com a una simple celebració tradicional o folklòrica, sinó que, un any més, podem dir que ha estat una bella expressió de fe i d’unitat. En cada nota i cada aplaudiment s’ha pogut palpar la comunió dels cristians de totes les parròquies que conformen la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. Com a un únic poble en camí, nins, joves i adults han comunicat la seva fe a través de la bellesa del cant. Amb cada nadala els cantaires han lloat Déu, per haver-se volgut fer home en l’infant Jesús, acabat de néixer, que presidia el concert en una bella imatge situada damunt l’altar.

En total enguany han estat deu grups els que han participat. Entre ells, els coros parroquials que acompanyen la litúrgia de les seves respectives parròquies i grups d’infants i joves que segueixen alguns dels itineraris educatius en la fe que s’ofereixen a la nostra agrupació. Com a onzè grup, fora de programa, pujaren dalt de l’escenari el grupet de capellans i diaques, que un any més tornaren a sorprendre el públic amb una animada nadala, que arrancà un gran aplaudiment. Les actuacions varen esser presentades amb molta simpatia per un grup d’infants de Sant Domingo. I per finalitzar el concert, tot plegats, cantaires i assistents, s’aixecaren drets per cantar units l’Adeste Fideles. La vetllada acabà amb una xocolatada de germanor al pati del Claustre de Sant Domingo. L’ajuntament d’Inca subvencionà la coca i la xocolata, que prepararen amb molt d’amor les catequistes de Sant Domingo i que tothom trobà molt bona.  El proper Nadal aquest concert es celebrarà a la parròquia de Caimari.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: