Lloseta celebra el tradicional concert de nadales el dia de Sant Esteve

No hi podia faltar. Un any més els llosetins s’han tornat a reunir el dia de Sant Esteve per participar del tradicional concert de nadales. L’església parroquial es va omplir per escoltar les joves veus dels nins i nines de catequesi i dels infants i joves de l’Esplai, que amb les seves veus varen voler retre un homenatge a l’infant Jesús, acabat de néixer a Betlem. També hi va participar, com és tradició, el Coro Parroquial de Lloseta, que enguany va sorprendre amb una original nadala. També aquest dia es torna a sentir el sermó de la calenda i els cants de l’àngel i de la sibil·la que ja es sentiren a les Matines. Amb aquest gest es vol expressar a tot el poble quin és el veritable sentit de les festes de Nadal que estam celebrant.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.