Lloseta celebra el tradicional concert de nadales el dia de Sant Esteve

No hi podia faltar. Un any més els llosetins s’han tornat a reunir el dia de Sant Esteve per participar del tradicional concert de nadales. L’església parroquial es va omplir per escoltar les joves veus dels nins i nines de catequesi i dels infants i joves de l’Esplai, que amb les seves veus varen voler retre un homenatge a l’infant Jesús, acabat de néixer a Betlem. També hi va participar, com és tradició, el Coro Parroquial de Lloseta, que enguany va sorprendre amb una original nadala. També aquest dia es torna a sentir el sermó de la calenda i els cants de l’àngel i de la sibil·la que ja es sentiren a les Matines. Amb aquest gest es vol expressar a tot el poble quin és el veritable sentit de les festes de Nadal que estam celebrant.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: