El proper diumenge dia 25 de novembre a les 12:00 hores, celebrarem la festa titular de la Parròquia de Crist Rei i per tal d’afavorir que puguem participar tots d’aquesta celebració, vos anunciam que tal com ja hem fet els darrers anys, el diumenge que ve, 25 de novembre, NO hi haurà missa a les 12:00 a Santa Maria la Major, quedant tots convidats a unir-nos a la celebració de la parròquia de Crist Rei. Presidirà la celebració, Mn. Danilo de Urzeda Pereira, Vicari de les parròquies de Pollença, Port de Pollença i Buger.

Dissabte dia 24. A les 20:30 pregaria de Vigília a la parròquia de Crist Rei, organitzada per l’Aventura de Jesús i just després: TORRADA SOLIDARIA a benefici de les obres, al pati de l’Església (programa apart). Tots hi estam convidats.

Venda de tiquets el mateix dia. Donatiu: adults 8 euros, infants 5 euros. El tiquet inclou la carn per torrar, pa, vi, aigua (no inclou els coberts)...


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: