Diumenge que ve es commemorarà a l’església de Sant Francesc de la nostra ciutat la missa commemorativa del 125è aniversari de la Fundació de la Pronvincia Franciscana del TOR. Aquesta congregació va ser fundada a Llucmajor pel P. Antoni Ripoll, que després es va fusionar amb el TOR de Roma.     

     Van arribar a la nostra ciutat l’any 1910, suplint la marxa dels Franciscans del Primer Ordre que van estar més de cinc segles continuats fins l’exclaustració de Mendizabal.       

   Hi ha alguns franciscans del TOR que sens dubte van deixar profunda petjada a la nostra ciutat tals com el Pare Cerdà, el seu fundador, el Pare Miquel Colom, fill adoptiu de la ciutat, el Pare Salom, el Pare Tomeu Nicolau, etc ….      

    El diumenge dia 25 a les 11 hores a l’església de Sant Francesc començaran els actes amb un parlament “Els Franciscans del TOR a Inca. Del passat cap al futur”, a càrrec de Pedro Vallespir Perelló.    

      Un cop finalitzat, hi haurà una missa solemne concelebrada que presidirà el Pare Jaume Puigserver Capella, Provincial de l’TOR. La Coral dels Antics Blavets i les Corals de Sant Francesc d’Inca animaran la celebració religiosa.    

      El P. Provincial del TOR, Fra Guillem Ramis, la Cúria Provincial del ‘TOR i l’equip directiu del Col·legi Beat Ramon Llull de la nostra ciutat conviden a tota la població a participar en aquests actes.                                                                                             

  G. Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: