320 persones participen del dinar per recollir fons per a les obres de les parròquies d’Inca

La paella solidària es va celebrar al pati del Col·legi Miquel Duran i Saurina i comptà amb l’actuació de la coral Cantilena

Massiva resposta al dinar per a recollir fons per a les obres de les tres parròquies d’Inca. Un total de 320 persones d’Inca i d’altres pobles que formen part de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu varen participar d’aquesta paella solidària que es va celebrar el passat diumenge 18 de novembre al pati del col·legi Miquel Duran i Saurina d’Inca. Membres de la Confraria de Santo Tomás de Aquino s’encarregaren de cuinar les paelles i altres col·laboradors deixaren a punt les taules i la resta del menú. A més de fer un donatiu per les obres, els assistents varen poder gaudir d’un moment de companyonia i de fraternitat amb altres cristians de les parròquies de la nostra agrupació.

Després del dinar, la coral Cantilena de Binissalem, convidada per a l’ocasió, va interpretar algunes cançons per fer encara més agradable l’estada. I just després es celebrà un sorteig de regals, donant pels comerços i restaurants dels nostres pobles, que fou molt participat i que arrancà més d’una rialla. Amb aquest sorteig s’acabà de completar la recollida de fons del dia. Uns doblers que es repartiran, a parts iguals, per sufragar els deutes adquirits per les obres de la façana lateral de Santa Maria la Major,  la reforma del presbiteri i instal·lació elèctrica de Crist Rei, la reforma de l’enllumenat i les campanes de Sant Domingo i la rehabilitació de les teulades de l’ermita de Santa Magdalena. Tot això, que és patrimoni de les parròquies d’Inca, es vol conservar amb la força de la fe dels cristians de la Unitat de Pastoral. L’equip de pastoral vol agrair la resposta i la col·laboració de tots.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: