Dinar de “Paella” a benefici de les obres de les Parròquies d’Inca

El proper dia 18 de novembre al migdia, a les instal·lacions del col·legi Miquel Duran i Saurina del carrer Severa Madariaga de la nostra ciutat. Es realitzarà un dinar benèfic de paella per ajudar a pagar els deutes existents de les obres que s’han realitzat en les tres parròquies de Santa Maria la Major, Crist Rei i Santo Domingo.
Tindran una nova oportunitat per fer comunitat com va passar aquest estiu a Santo Domingo i que va congregar a molta gent. Es pretén que els fidels i inquers ajudin a compartir junts les despeses de les obres de les tres parròquies d’Inca ja que tots poden beneficiar-se’n.
Ja es poden adquirir els tiquets per participar en el menjar tant a Ca’n Joan Blancs del carrer Jaume Armengol com del carrer Sirena, a la Ferreteria Bonet, a la Plaça des Blanquer. També a la secretaria de Pastoral de Santa Maria la Major a la Plaça Orient ia les sagristies de les parròquies d’Inca i també al forn de la plaça del mercat municipal.
S’espera com en altres actes d’aquest tipus hagi una bona assistència de fidels i està oberta a tots els inquers. Tenen temps fins al dia 15 de novembre (dijous Bo) perquè puguin adquirir el seu tiquet i participar-hi.
El donatiu és de 10 euros, inclou el dinar de paella, les postres, la beguda amb vi incluido.También hi haurà una mica de festa com en tots els actes d’aquest tipus que es hn organitzat.
El rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí agraeix una vegada més el suport i generositat dels inquers.
-gcm-


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: