Més de 200 agents de pastoral i voluntaris de la comarca es reuneixen a Inca en la jornada d’inici de curs i d’enviament

El Bisbe Sebastià Taltavull els encomana la missió d’anunciar l’Evangeli en la primera de les tres trobades que es celebraran a la diòcesi durant aquest mes d’octubre

L’església de Santa Maria la Major d’Inca ha acollit la primera de les tres jornades d’enviament que es celebraran aquest mes d’octubre a la diòcesi de Mallorca. A la trobada, que es va celebrar el passat dissabte 6 d’octubre, hi estaven convidats tots els agents de pastoral, catequistes i voluntaris de comunitats, parròquies, grups i moviments. També hi han participat treballadors i voluntaris de Càritas, professors de religió i mestres cristians, a més de capellans i religiosos. En total, més de 200 persones de la comarca es varen congregar a Inca per rebre l’encàrrec del bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, d’anunciar l’Evangeli.

La trobada va començar amb una pregària i tot seguit els assistents pogueren participar d’un dels sis tallers que s’oferien: 1) iniciació cristiana; 2) itinerari de preparació al matrimoni; 3) presentació de materials i recursos educatius a l’escola; 4) acollida als sagraments; 5) acompanyament a les persones en situacions de vulnerabilitat i 6) acompanyament i discerniment vocacional. Tot seguit, el bisbe, Sebastià Taltavull, explicà les noves claus pastorals i l’estructura diocesana que adoptarà el Bisbat de Mallorca per als propers anys. I en darrer lloc es celebrà una pregària final amb la cerimònia d’enviament.

Ben igual que en la lectura de l’Evangeli de Sant Lluc que es va proclamar, en la qual es relatava que Jesús havia enviat els deixebles de dos en dos a predicar, el bisbe de Mallorca envià tots els assistents a anunciar l’Evangeli amb les seves vides tant en la seva tasca pastoral, com a la feina, la família o la vida quotidiana. Com a símbol d’aquesta missió tots ells reberen una creu de colors, representant els cinc continents, i una estampeta amb l’oració que es resarà a totes les trobades diocesanes de l’any. Les jornades d’inici de curs es celebraran també a l’església de Crist Rei de Manacor el proper 20 d’octubre i al col·legi Madre Alberta de Palma el dia 27.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: