Aquest passat dissabte començà el nou curs de l’Aventura de Jesús baix el lema “Dios nos amó primero (1Jn 4, 19)”.

En aquesta primera trobada, els catequistes convidaren a tots els nins i joves a viure l’aventura que suposa deixar-se estimar per Déu. Per fer-ho, realitzaren un viatge que partia d’Inca i arribava a Natzaret, passant per Roma i Egipte. L’objectiu del viatge era correspondre a la trobada que Déu vol tenir amb cada un de nosaltres a través de Jesucrist.

El viatge acabà dins l’Església amb l’oració davant el Sagrari, on els nins demanaren a la Sagrada Familia de Natzaret la perseverança i valentia necessaria per dur endavant la missió que Déu ens encomana en aquest nou curs.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: