Demà s’inaugura a Santa Maria la Major el VIII festival de Música de Caimari

Amb l’organista inquer Tomeu Seguí i les sopranos Vega Escribano i Elena Martín

          Demà divendres dia 21 de setembre a la Parròquia de Santa Maria la Major i organitzat per “La Trivagia” s’inaugurarà el VIII Festival Internacional de Música Antiga de Caimari de 2018 a les 20h30 hores.

          Amb l’harmonia dels bons sons del bell òrgan parroquial que farà sonar l’organista inquer Tomeu Seguí Campins, que per motius de salut no va poder participar en el passat III cicle de concerts d’estiu. Si bé sabem que aprecia Santa Maria la Major i els seus concerts a la mateixa són freqüents en les dues edicions anteriors va participar i també ha participat en activitats organitzades per la Fundació Cultural Es Convent.

          En aquesta ocasió, com l’any anterior canvia de municipi i se celebra a l’església de Santa Maria la Major d’Inca. L’organista i clavecinista Tomeu Seguí Campins.

     Tomeu Seguí, s’ha especialitzat en la música antiga. Va realitzar els seus estudis al Conservatori Superior de Saragossa, l’Institut di Musica Antica. Civica Scuola di Musica Claudio Abbado a Milà ia Haute École de Musique de Lausanne a Friburg, sota la direcció de José Luis González Uriol, Lorenzo Ghielmi i Maurizio Croci respectivament.

      Ha realitzat concerts a Espanya, França, Itàlia o Suïssa en llocs tan especials com la Catedral de Saint Louis de Versalles o Sant Michele Arcangelo de Venècia, on va oferir el Concerti di Primavera.

      L’organista Tomeu Seguí Campins és el titular en els concerts setmanals de l’Òrgan Jordi Bosch de Santanyí. És el creador i director artístic del Festival Internacional de Música Antiga de Caimari i dels cicles de concerts Stylus Phantasticus i Acadèmia Internacional d’Orgue de Mallorca.

         A la vetllada intervindran juntament amb Tomeu Seguí les sopranos Vega Escribano i Elena Martin, que interpretaran “El Cantor Incorregible” de Lieder de Schemelli amb música de JS Bach.

      Sens dubte tot un esdeveniment musical que no ens podem perdre i s’espera que seran molts els aficionats a aquest tipus de música que hi seran presents. L’entrada és gratuïta si bé es demana un donatiu a tots els participants.

                                                                                                 Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: