Dissabte que ve dia 22 a les 19,30 hores se celebrarà una missa solemne a la Parròquia de Santa Maria la Major de comiat del que fins ara ha estat Vicari de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. Mn. Ricardo Mejía Fernández. Una vocació de la nostra ciutat ja que els seus pares resideixen a la barriada de Crist Rei on va créixer.  

         Va arribar a la nostra ciutat un cop acabats els estudis al seminari a l’estiu del 2013 procedent de Manacor. Va ser ordenat Diaca pel Bisbe Salinas el dia 30 de novembre de l’any 2013 a la Parròquia de Santa Maria la Major plena de fidels. Mentre que el dia 28 de setembre de l’any 2014 va ser ordenat sacerdot a la Catedral de Mallorca pel mateix Bisbe.       

    Ha vingut portant a terme la seva tasca entre nosaltres amb els rectors Mn. Simó Garau i Mn. Antoni Vadell. Encara que en els dos últims anys ha hagut de compaginar la seva tasca sacerdotal amb els estudis a Lovaina (Bèlgica) i Memphis, als Estats Units. Si bé durant les seves vacances estudiantils prestava els seus serveis en les parròquies de la Unitat i a l’estranger també compaginava la seva tasca estudiantil amb la sacerdotal.           

    Ara el Bisbe Taltavull l’ha nomenat rector de les Parròquies d’Establiments i de Son Sardina a Palma, on farà la seva entrada oficial el dia 30 de setembre a les 12 hores. També per tres anys ha estat nomenat professor del CETEM (Centre d’Estudis Teològics de Mallorca).   

        Per facilitar que els fidels puguin assistir-hi s’ha suprimit a la nit la missa a la Parròquia de Crist Rei de la nostra ciutat. En aquesta zona viuen els seus pares i en ella ha crescut Mn. Ricardo Mejía que compta amb molts anys a la zona.

       Durant la seva estada entre nosaltres exercint la seva tasca sacerdotal s’ha sabut guanyar l’estima dels fidels per la seva senzillesa i el seu somriure.     

      Així, li desitjam tota classe d’encerts en la seva nova faceta sacerdotal a Palma.          

 La Unitat de Pastoral de la Mare de Déu convida els fidels perquè assisteixin a aquesta celebració on el sacerdot Mejía s’acomiadarà dels fidels.

                                                                                                        Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: